ZGODNE PARTNERICE

Smotale ih k‘o špagete: Talijanski nogometaši ljube ove ljepotice, pogledajte top 5 najljepših wagsica!

Chiara Nasti, Catherine Harding, Alessia Elefante, Lucia Bramini i Flaminia Appolloni bodrit će svoje partnere na utakmici Hrvatske i Italije

Talijanske wagsice

 Instagram/Chiara Nasti/Catherine Harding/Alessia Elefante/Flaminia Appolloni/Lucia Bramini/

Hrvatsku reprezentaciju očekuje velika borba s Italijom na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj ako želi proći dalje. Uz veliku podršku obožavatelja, strastvenih navijača, ali obitelji i prijatelja, snaga je zagarantirana. No, veliku potporu imaju i talijanski reprezentativci koje bodre prelijepe partnerice. Evo tko su najpoznatije talijanske wagsice.

Chiara Nasti

Iako je, kako prenosi The Sun, navodno flertovala s Neymarom, svoju je sreću Chiara Nasti pronašla s Mattiom Zaccagnijem s kojim je prije dvije godine dobila sina Thiaga, a ako je vjerovati Instagramu, sada nosi djevojčicu Deu. Ipak, nije sve bilo tako bajno. Može se primijetiti da Chiara ima oko za nogometaše pa je tako, prije svog sadašnjeg odabranika, izlazila s talijanskim suigračem Nicolom Zaniolom. To je, naravno, one koji su ismijavali Zaccagnija oduševilo. Inače, riječ je o 26-godišnjoj wagsici koja ima dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama te je poznata po svojoj karijeri modela za luksuzni brend Armani.

Catherine Harding

Njezin je život prikazan u seriji "Married to the Game" na Amazonu, ali Catherine Harding nije samo wagsica, ona je i britanska pjevačica koja se pojavila u showu "The Voice", gdje ju je mentorirao Ollie Murs. Zaručnica Jorginha, koji igra za Arsenal, 33-godišnja crnokosa ljepotica poznata je i po romansi s holivudskim glumcem Judeom Lawom s kojim je dobila dijete.

Alessia Elefante

Dizajnerica interijera, 27-godišnja napuljska ljepotica Alessia Elefante izlazi s talijanskim vratarom još od kada se on probio u AC Milan kao 16-godišnjak. Golman Gianluigija Donnarumma kasnije je otišao u Pariz igrati za PSG, a u svemu ga je nastavila bodriti njegova partnerica. Kako pišu mediji, Elefante voli šopingirati, a među omiljenim joj je dizajnerima Gucci.

Lucia Bramini

Odabranica Federica Chiesa, 24-godišnja Lucia Bramini, slovi kao najljepša žena na svijetu. Manekenka ima preko 150.000 pratitelja na Instagramu, gdje rado dijeli svoj luksuzni način života s talijanskim reprezentativcem. Inače, Bramini je diplomirana psihologinja, a obožavateljica nogometa je postala tek kada ju je osvojio Chiesa.

Flaminia Appolloni

Partnerica Gianluce Scamaccame, Flaminia Appolloni, vjerna je podrška svom odabraniku bio on u Italiji ili u Londonu, kada je igrao za West Ham. No, nogometaš se vratio rodnoj zemlji, sada igra za Atalantu. Ne zna se puno o Appolloni jer svoj privatni život drži za sebe, ali jedno je sigurno - obožava vrijeme provoditi sa Scamaccaom i prijateljima, pogotovo ako je riječ o druženju na plaži s koje rado dijeli fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:38