JOŠ JEDAN SKANDAL

Šminkerica raskrinkala kontroverznog repera: ‘Šutjela sam 14 godina, ali čula sam kako brutalno tuče svoju bivšu‘

Niz skandala i priznanja Combsovih žrtvi pokrenula je snimka brutalnog premlaćivanja 2016. godine

Sean Combs i Cassie Ventura

 Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Sean "Diddy" Combs, poznat i kao P. Diddy i Puff Daddy, suočava se s nekoliko tužbi za seksualno napastovanje, a razne nove informacije i neprimjereni detalji o njegovom ponašanju pojavljuju se iz dana u dan.

image

Sean Combs

Timmie/Goff Photos/Profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Najnovije priznanje je ono njegove bivše šminkerice Mylah Morales, a prema njenim riječima, o tom je slučaju "šutjela 14 godina". Bivša šminkerica tvrdila je da ga je jednom čula kako brutalno tuče svoju bivšu Cassie Venturu tijekom boravka u hotelu 2010. godine.

- Sve što sam čula bilo je vrištanje i galama - objasnila je.

- Ne znam što se sve događalo u toj hotelskoj spavaćoj sobi, ali sve što sam mogla smisliti i napraviti je bilo zgrabiti Cassiene stvari, početi je pakirati i jednostavno je odvesti na sigurno - rekla je Morales te dodala da je bilo grozno vidjeti Cassie u takvom stanju.

Nakon što je izašla iz sobe, Morales je tvrdio da je Ventura, koja sada ima 37 godina, bila "teško pretučena". Prisjetila se da je pjevačica imala "modricu na oku i rasječenu usnu". Morales je rekla da je Venturu odmah odvela kući, gdje je njezin prijatelj liječnik došao u pomoć, prenosi Page Six.

Inače, niz skandala i priznanja Combsovih žrtvi pokrenula je snimka brutalnog premlaćivanja 2016. godine, no optužbe se samo nižu.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Image Of Sport/newscom/profimedia/Image Of Sport/newscom/profimedia

Hip-hop zvijezda progovorila je nakon što je snimka objavljena, tvrdeći da mu se njegovi postupci "gade".

- Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo - rekao je 19. svibnja.

- Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom videu. Zgrožen sam - istaknuo je.

Nakon prve optužbe u studenom 2023., krenuo je val tužbi za seksualni i fizički napad podignutih protiv Combsa, a sedam od osam ga optužuju za seksualno napastovanje.

image

Sean Combs

Vem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako je Jutarnji već pisao, još jedna od istaknutijih tužbi protiv Combsa je ona žene po imenu Joi Dickerson-Neal, koja tvrdi da ju je silovao i drogirao 1991. godine. U tužbi se navodi da je Dickerson, koja je u to vrijeme bila studentica na Sveučilištu Syracuse, "nevoljko pristala na ranu večeru s Combsom".

- Tijekom njihovog spoja, Combs ju je namjerno drogirao, što je dovelo do toga da je bila u fizičkom stanju u kojem nije mogla samostalno stajati ili hodati - stoji u tužbi. Isto tako, poznati je glazbenik i poduzetnik Instagram influencerici Jade Ramey plaćao “mjesečnu naknadu”, poput džeparca, za seksualni rad, prema nedavno izmijenjenoj tužbi. Posljednja tužba uslijedila je prošlog tjedna, u kojoj je žena tvrdila da ju je reper drogirao i silovao devedesetih, dok je bila studentica na Modnom institutu u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 12:07