FATALNA RUSKINJA

Službeno je: Tom Cruise (61) ima novu curu (36), za koju njezin bivši muž tvrdi da će mu izbiti milijune iz džepa

Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost

Elsina Kairova

 Instagram/Elsina Kairova/

Tom Cruise navodno ima novu djevojku! 61-godišnja zvijezda filma ‘Top Gun: Maverick‘ posljednjih se nekoliko mjeseci zbližio s Ruskinjom Elsinom Kairovom (36) i sada je službeno u vezi s njom, prenosi Daily Mail.

"Dobro je poznato u Elsinim krugovima da su ona i Tom sada par", rekao je izvor za Daily Mail i dodao: "Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je prespavao u Elsinom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijep. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč svom bogatstvu, rade puno stvari koje rade i obični parovi."

image

Tom Cruise i Elsina Kairova bili na privatnoj večeri

Profimedia/instagram/

Njih su dvoje prisustvovali gala večeri u znak podrške humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity iz Londona, gdje je princ William bio počasni gost.

Iako su Cruise i Kairova došli tamo odvojeno, prijatelji su izjavili da to ne iznenađuje jer većinu vremena provode iza zatvorenih vrata u njezinom višemilijunskom stanu u Knightsbridgeu u Londonu. Međutim, ipak su odlučili otići zajedno u šetnju Hyde parkom.

Izvori bliski paru otkrivaju i da su zajedno večerali u nekoliko ekskluzivnih londonskih restorana, a pritom se jako pazilo na njihovu privatnost.

image

Elsina Kairova

Instagram/elsina Kairova/

Podsjetimo, holivudski glumac već je tri puta rekao "da", tako da, ako ova veza postane jako ozbiljna, ovo bi mu bio četvrti odlazak pred oltar. Bio je u braku s Mimi Rogers od 1987. do 1990., s Nicole Kidman od 1990. do 2001. i s Katie Holmes od 2006. do 2012. godine.

Kairova se pak razvela od bivšeg supruga Dmitrija Tsetkova 2022. godine. 43-godišnji ruski oligarh u prosincu prošle godine progovorio je o njihovoj mukotrpnoj trogodišnjoj bitki za razvod, za koji tvrdi da ga je koštao više od 150 milijuna dolara.

“Bez obzira s kim je ona, s Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebala biti svjesna da ona voli finije stvari te da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči, ali i novčanik širom otvorene", poručio je ruski oligarh tada i dodao: "Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44