NIJE VIŠE MALA...

Sličnost je nevjerojatna, slavne mama i kći izgledaju kao sestre: Suri nakon dugo vremena viđena u javnosti

Ranije su izvori potvrdili da je Katien bivši suprug i Surin otac, Tom Cruise u vezi s Elsinom Kairovom

Katie Holmes s kćerkom Suri Cruise

 Profimedia/

Kao sestre. Tako su izgledale mama Katie Holmes i njezina kćer Suri Cruise u New Yorku u ponedjeljak. Redateljica i glumica (45) i njezina srednjoškolka (17) uživale su u šetnji Velikom jabukom.

Holmes je nosila par vintange sunčanih naočala s ombre obojenim staklima i crnim okvirima. Tamno plavu traper jaknu prebacila je preko crvenog džempera. Još uz crne hlače i bijele tenisice nosila je veliku kožnu torbu. Njezina kći nosila je svijetloplave traperice i smeđe kaubojske čizme. Suri, čiji je otac Tom Cruise, imala je smeđu jaknu s uzorkom.

image

Katie Holmes s kćerkom Suri Cruise

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holmes je s Cruiseom (61) bila od 2006. do razvoda 2012. Od tada ima skrbništvo nad Suri koja navodno nema odnos sa svojim ocem još od 2013. Prije ovog izlaska majke i kćeri, pisalo se da je Tom navodno službeno u vezi s novom djevojkom Elsinom Kairovom. Priča se da se glumac "zbližava" s glamuroznom Ruskinjom i da redovito provodi noći u njezinu stanu u Londonu, pišu strani mediji.

On i Kairova (36) prošli su tjedan prisustvovali svečanoj večeri u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity u hotelu Raffles s pet zvjezdica.

image

Tom Cruise

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Zna se u Elsininom krugu da su ona i Tom zajedno. Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost", rekao je izvor za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44