IMAO POSEBAN POVOD

Slavnu majku odbacio je zbog oca i crkve, a sad je sin glumačkog para dao rijetki uvid u svoj sadašnji život

Tom i Nicole posvojili su Connora i Isabellu 90-ih godina, a oni danas navodno nisu u dobrim odnosima s majkom

Tom Cruise, Connor Cruise

 Kvs/Pacific Coast News/Profimedia/Instagram

Sin bivšeg glumačkog para Toma Cruisea i Nicole Kidman, Connor Cruise, jako rijetko dijeli trenutke iz privatnog života te se vrlo malo zna o njemu. Proteklog su vikenda njegova dva prijatelja proslavila rođendan, a povodom toga je Connor objavio nove fotografije na Instagram story.

image

Connor Cruise

Instagram

Na jednoj je fotki pozirao s društvom i svom prijatelju čestitao rođendan. Uživali su na brodu i pohvalili se velikom ribom koju su upecali. Potom je podijelio fotografiju s drugim prijateljem i njemu zaželio sretan rođendan.

image

Connor Cruise

Instagram/

Connor inače ima 29 godina, živi na Floridi i provodi mnogo vremena s ocem, baš kao i njegova sestra, 31-godišnja Isabella, s kojom je odrastao u kontroverznoj Scijentološkoj crkvi. Isabella, prema posljednjim informacijama, živi u Londonu sa svojim suprugom. Connora i Isabellu su Tom i Nicole posvojili 90-ih godina, još dok su bili u braku, a oni danas navodno nisu u dobrim odnosima s majkom zbog Scijentološke crkve.

image

Connor Cruise i Isabella Cruise

Face To Face/Profimedia

Nicole i Tom su u brakorazvodnoj parnici dobili zajedničko skrbništvo nad djecom, ali su Connor i Isabella odlučili živjeti s ocem i ostati članovi Scijentološke crkve koju je Kidman napustila 90-ih. Nagađanja da nisu u dobrim odnosima je Connor ranije demantirao, ali sa svojom majkom nisu viđeni već godinama.

Kidman je prije nekoliko godina progovorila o odnosu sa svojom djecom te rekla kako će ih uvijek "bezuvjetno voljeti". "Jako sam privatna oko toga. Moram štititi sve te odnose. Sigurna sam da bih dala svoj život za moju djecu jer je to moja svrha. Oni su sposobni sami donositi vlastite odluke. Donijeli su odluku da postanu scijentolozi i kao majka, moj je posao da ih volim", rekla je.

image

Tom Cruise i Connor

Kvs/Pacific Coast News/Profimedia

Isabella i Connor žive skromnim životima, a on u slobodno vrijeme uživa u ribolovu. "Živi u vlastitom domu u scijentološkoj zajednici. Njegov život je ribolov. Ima mnogo prijatelja i čini se da ga jako vole", rekao je ranije izvor. Osim ribolova, voli i golf te kuhanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 15:38