VELIKA NEUGODNOST

SLAVNOJ PJEVAČICI HAKIRALI PROFIL NA INSTAGRAMU Nju i njenih 2,7 milijuna fanova dočekale sotonističke poruke, jedna je bila posebno stravična

 Jean-Paul Pelissier / REUTERS / Instagram

Obožavatelji britanske pjevačice Cheryl, pop zvijezde i članice žirija X Factora, ostali su u šoku kad su na njezinom profilu na Instagramu u ponedjeljak ujutro otkrili neke prilično uznemirujuće slike.

Zvijezda, koja ima 2,7 milijuna fanova, obično na Instagramu objavljuje svoje fotografije, u kućnim ili glamuroznim izdanjima, svojeg ljubimca čivave i prijatelja. Međutim, tri fotografije u ponedjeljak ujutro odskakale su od uobičajenih objava, piše Telegraph.

Profil joj je očito bio hakiran i to pod imenom #CyberWolfGang, kad su postavljene fotografije sa sotonskim motivima. Na jednoj je bio križ postavljen naopačke uz opasku: ‘666 je…. Liam Payne’, čime su se referirali na njezinog bivšeg dečka, Paynea, bivšeg člana popularnog benda One Direction.

Screnshot / Instagram

Na drugoj je slici bio pentagram s pozdravima Sotoni, a treća je korisnike preusmjeravala na sumnjivi profil na Twitteru. Sve su fotografije vrlo brzo izbrisane.

Cheryl se prošli tjedan ponovno našla u centru pažnje medija jer se razvela od drugog muža, Jean-Bernarda Fernandeza-Versinija. Saslušanje na sudu trajalo je navodno cijelih 14 sekundi.

Pjevačica se požalila da joj je ‘nerazumno ponašanje’ francuskog restauratora priuštilo velik stres i gubitak kilograma. Glasnogovornik 33-godišnje pjevačice potvrdio je odluku suda u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 10:29