OTKRIO JE PROBLEM

Slavni voditelj priznao da je pokušao mršavjeti pomoću Ozempica, ali nije uspio: ‘Nećete se iznenaditi kad me vidite‘

Ozempic je postao omiljeni lijek za mršavljenje u Hollywoodu, a iznosi oko 200 funti mjesečno

James Corden

 Marion Curtis/Instar Images/Profimedia/

Voditelj James Corden postao je zaštitno lice Weight Watchersa, potpisao je s njima ugovor vrijedan više milijuna funti pa ih hvalio da su mu pomogli riješiti se problema, a onda je prošle godine raskinuo ugovor i okrenuo se lijeku slavnih za mršavljenje, Ozempicu. No, za razliku od drugih koji tvrde da su uz pomoć Ozempica smršavjeli, Corden tvrdi drugačije.

"Probao sam Ozempic i nećete se iznenaditi kada me vidite, nije baš djelovao. Sve što on radi je da ne osjećate glad, ali ja vrlo rijetko jedem samo zato što sam gladan", prenosi Daily Mail da je kazao je Corden koji tvrdi da borba s problemima mentalnog zdravlja može dovesti do ovisnosti o hrani. On sam, priznao je, jede prekomjerne količine čokoladica u svom automobilu.

image

James Corden

Tommaso Boddi/Getty Images/Profimedia/Tommaso Boddi/getty Images/profimedia

Inače, Ozempic je postao omiljeni lijek za mršavljenje u Hollywoodu, a iznosi oko 200 funti mjesečno. Corden sada govori o problemu ovisnosti s hranom te se slaže s voditeljem Richardom Osmanom koji je nedavno rekao da je njegova ovisnost o hrani povezana s traumama iz djetinjstva i mentalnim problemima.

Corden nije jedini koji je prekinuo suradnju s Weight Watchersom, Oprah Winfrey ranije je ove godine istupila iz odbora tvrtke pa priznala da je koristila Ozempic da bi izgubila oko 20 kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 14:13