URLAO JE

Slavni glumac izderao se na Diddyja na jednoj od razvratnih zabava: ‘Vrištao je na njega, a onda su on i žena samo izletjeli‘

Jednom se suprotstavio kontroverznom hip hop mogulu nakon cjelonoćne zabave koja se održala 2003. godine

Sean Diddy Combs i Denzel Washington

 Chip Somodevilla/getty Images/profimedia/Chip Somodevilla/getty Images/profimedia

Oskarovac Denzel Washington (69) jednom se suprotstavio kontroverznom hip hop mogulu Seanu "Diddyju" Combsu nakon cjelonoćne zabave koja se održala 2003. godine. Izvor koji je bio prijatelj s 54-godišnjim reperom optuženim za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije te kriminalna djela vezana uz prostituciju, ispričao je za Us Weekly da su se 69-godišnji glumac i glazbeni mogul posvađali tijekom cjelovečernjeg druženja.

"Denzel je tada vrištao: ‘Ti nikoga ne poštuješ‘", prisjetio se izvor i dodao da je taj incident završio tako što je Washington napustio zabavu.

"Denzel i njegova supruga Pauletta zabavljali su se sve do zore s Diddyjem, a onda su nešto vidjeli i izletjeli van iz vile", dodao je izvor.

image

Denzel Washington

Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia/Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia

Inače, Diddyju je prije nekoliko dana odbijeno puštanje iz zatvora uz jamčevinu nakon što se izjasnio da nije kriv te je zadržan u pritvoru sve do suđenja. On je odbacio sve optužbe.

Protiv Diddyja je podignuta optužnica na 14 stranica, a u kojoj su popisani svi njegovi zločini i prijestupi. Tako su se tu našle optužbe za seksualno zlostavljanje, silovanje, drogiranje žrtava, seksualno zlostavljanje maloljetnika, ponižavanje i drugo.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

U javnost je procurila i informacija o njegovim razvratnim ‘bijelim zabavama‘ koje je organizirao u svojoj luksuznoj vili, a koje su posjećivale i brojne slavne osobe. Jedna od njih bio je i glumac Ashton Kutcher koji je 2019. izjavio: "Imam puno toga što ne mogu reći."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 13:29