SEKS TULUMI

Slavni Diddyjevi prijatelji u panici, a sada se masovno širi stari intervju Ashtona Kutchera: ‘Bilo je čudno...‘

Repera terete za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, otmicu, podmićivanje...

P. Diddy, Naomi Campbell, Mary J Blige, Kanye West, princ Harry

 Philip Rock/anadolu/robyn Beck/carl De Souza/pool/afp/

Reper Sean Combs, poznat kao P. Diddy, bio je omiljen među slavnim zvijezdama, bilo da su pjevači, influenceri pa čak i članovi kraljevske obitelji. Tijekom svoje karijere je postao i poznat po zabavama koje je organizirao, a koje je posjećivala samo elita. Međutim, svoje bi dobre, slavne prijatelje mogao izgubiti nakon što su ga ovih dana uhitili te optužili za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, otmicu, kriminalna djela povezana s prostitucijom, podmićivanje...

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Repera su, uz druge optužbe, optužili i za organiziranje partyja koje je zvao "Freak Offs", a na kojima je svoje navodne žrtve drogirao, tjerao na seksualne odnose koji su trajali danima, nakon čega su žrtve odlazile kući pune ozljeda. Reper se izjasnio nevinim za sve optužbe.

On se trenutno nalazi u zatvoru, a njegovi slavni kolege mogli bi se naći u problemu. Neimenovani policajac je za New York Post rekao kako su svi koji su prisustvovali i sudjelovali na njegovim "seks zabavama" prikazani na videima koje je reper snimao. "Snimljeni ste iz svakog mogućeg kuta, uključujući kuteve za koje niste ni znali", rekao je on.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Iako se još uvijek ne zna tko bi se mogao naći na popisu celebrityja koji su sudjelovali u ovim zabavama, poznato je tko je partijao s njim tijekom godina.

Diddy je godinama bio u dobrim odnosima s Justinom Bieberom, koji je repera upoznao dok je bio tinejdžer. Njihovo je prijateljstvo započelo kad su Biebera otkrili Usher i Scooter Braun, prije nego što se proslavio diljem svijeta. Nakon reperovog uhićenja se na društvenim mrežama proširio video 15-godišnjeg Justina i Diddyja koji su brojni opisali "jezivim". U njemu je Sean pričao o tome da će 48 sati provesti s pjevačem.

image

Justin Bieber i Diddy

B4859/avalon/profimedia

"Ima 48 sati s Diddyjem gdje ćemo se družiti, a što ćemo raditi ne mogu otkriti. Ali, to je zasigurno san svakog 15-godišnjaka", rekao je tada reper. Dodao je i kako je "dobio skrbništvo" nad Bieberom. "Potpisao je s Usherom, a ja imam zakonsko skrbništvo nad Usherom otkad je napravio svoj prvi album. Nemam zakonsko skrbništvo nad Bieberom, ali je sljedećih 48 sati sa mnom i totalno ćemo poludjeti", ispričao je.

Iako je često dolazio na Diddyjeve zabave, prema izjavama izvora bliskim pjevaču, Justin nije znao što se zapravo događa na tim zabavama. Nakon što je Diddy uhićen, Justin se osjećao "uznemireno". Izvor je za Daily Mail rekao kako su Justina jako iznenadile optužbe te da ih pokušava shvatiti, pogotovo zato što je s P. Diddyjem surađivao prije nešto manje od godinu dana.

image

Justin Bieber i Diddy

Nj/backgrid Uk/profimedia

Izvor je dodao da je Bieber toliko uznemiren ovim vijestima da ne može niti raspravljati o njima, a navodno se i u potpunosti osamio. "Jako puno ljudi koji su mu pomogli da bude ono što je danas su bili jako bliski Diddyju i to ga je u potpunosti zateklo. Justin nije razgovarao o ovom još od pretresa reperovih imanja. Ni neće", rekao je izvor.

Dodao je i kako Bieber žali što je surađivao s Diddyjem prošle godine te da to nikada ne bi napravio da je znao što se događa.

Na popisu stalnih gostiju na Diddyjevim zabavama je Usher, koji je i sam ranije priznao da je svjedočio nekim poprilično "ludim stvarima" dok je živio s Diddyjem, kad je imao 14 godina. U "The Howard Stern Show" iz 2016. godine je pričao kako mu je bilo živjeti s Diddyjem 1994. godine. Rekao je kako je ideja da on živi s reperom bila Diddyjeva, a sve zato što je on htio da Usher "vidi njegov stil života".

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Voditelj ga je tada pitao je li Diddyjev dom često bio "pun žena i orgija", na što je Usher odgovorio: "Ne baš... Imao sam priliku vidjeti neke stvari... Ne znam je li bih ja mogao sudjelovati ili uopće shvatiti ono što sam vidio. Bilo je poprilično ludo. Događale su se zanimljive stvari i ja ih nisam nužno shvaćao", rekao je on tada.

Veliku poveznicu s Diddyjem ima Jennifer Lopez koja je s njim bila u vezi od 1999. do 2001. godine. Jednom je prilikom otkrila da je Diddy bio prvi muškarac koji ju je prevario, a rekla je i da je prekinula s njim zato što je osjećala da on ne želi obitelj.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Jennifer Lopez

Image Of Sport/newscom/profimedia

"To je bio prvi put da sam bila s nekim tko nije bio vjeran. Bila sam u toj vezi s Diddyjem u kojoj sam plakala i bila luda. Nisam ga nikad uhvatila, ali sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se ne bi vratio tu večer", rekla je jednom prilikom.

Tijekom njihove turbulentne veze su oboje bili i uhićeni, u prosinac 1999. godine. Sve se dogodilo nakon pucnjave u jednom klubu, a oboje su bili osuđeni zbog posjedovanja oružja. Optužbe protiv nje su ubrzo odbačene jer je tvrdila da nije upletena u to.

Sestre Kim i Khloe Kardashian te Kylie Jenner također su prisustvovale zabavama u Diddyjevom domu. Bile su prisutne i na raskošnoj proslavi njegovog 50. rođendana u njegovoj vili Holmby Hills koju su ranije ove godine pretresli. Istu je večer u kući bilo oko 600 gostiju, uključujući Jay-Z-ja, Snoop Dogga, Paris Hilton, Kobe Bryanta, Leonarda DiCaprija, Kanyea Westa, Mary J Blige i druge.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Mary J. Blige

Robyn Beck/Afp

Na proslavi rođendana je bila i manekenka Naomi Campbell, koja je već godinama jako bliska s reperom. Njih su se dvoje često pojavljivali zajedno na raznim događajima, a neko se vrijeme nagađalo i da su u vezi. Koliko su bliski pokazuje i to da je Naomi pomogla organizirati rođendane njegovih kćeri blizanki prije dvije godine. Prošle je godine Campbell proslavila i reperov 54. rođendan, a fotografije s proslave su kasnije obrisali s društvenih mreža.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Naomi Campbell

Philip Rock/Anadolu Via Afp

Prije gotovo 20 godina je Diddy upoznao i prinčeve Williama i Harryja, koji su također bili na jednoj njegovoj zabavi. Osim njih se družio i s Will Smithom, DJ Khaledom i brojnim drugima.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs, Kanye West i princ Harry

Carl De Souza/Afp

Jedna od slavnih osoba koja se povezuje s Seanom ‘Diddyjem‘ Combsom je i glumac Ashton Kutcher. On je 2019. u snimci za ‘Hot Ones‘ pričao smijući se o detaljima onoga što se događalo na Diddyjevim zabavama, a sada ga mnogi korisnici društvenih mreža kritiziraju i prozivaju, tražeći da progovori o svemu.

U videu je mladi Kutcher priznao da se na Diddyjevim zabavama mnogo toga događalo, ali je ostao suzdržan oko konkretnih detalja.

Na trenutak se činilo da je Kutcher bio u iskušenju otkriti detalj s Diddyjevih zloglasnih zabava, ali je zastao, rekavši:

- Ni to ne mogu reći...

Ipak, priznao je da su reperovi tulumi bili "čudni", iako nije precizirao na kojima, niti na koliko ih je bio.

Kutcher je ispričao i kako je počelo njegovo prijateljstvo s Diddyjem, prisjetivši se da su se prvi put upoznali 2003. godine kada je on još vodio MTV-jevu emisiju "Punk‘d".

Kako je pisalo u optužnici, reper je na svojim zabavama navodno tjerao žene, od kojih su neke bile i tinejdžerice, na orgije koje su trajale danima. Navodno je organizirao i nadgledao "seks zabave", a ženama je davao razne droge, uključujući ecstasy, ketamin i BHB.

"Nakon "Freak Offsa" su Combsove žrtve primale infuzije kako bi se oporavile od fizičkog napora i korištenja droga", pisalo je u optužnici. Tužitelji su rekli i da su reperovi zaposlenici rezervirali sobe u hotelima za navedene zabave te ih opskrbljivali zalihama ulja za bebe, lubrikanta i dodatnih posteljina.

Izvor blizak slučaju je rekao da su federalni agenti prikupili dokaze da žene nisu mogle otići kad su htjele, a navodno imaju i video dokaze da su žene bile "izvan sebe" tijekom seksualnih odnosa.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Will Smith

Gabriel Bouys/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:45