MAĐIONIČARU...

Slavna Srpkinja objavila moćnu fotografiju čudesnog Jana Oblaka: Rasplakao je Ronalda i ukrao njezino srce

O vezi sa slovenskim vratarom nagađalo se neko vrijeme, a u svibnju prošle godine šuškanja su potvrđena

Olga Danilova

 /Instagram

Nogometaši Portugala plasirali su se u četvrtfinale Europskog prvenstva kada su nakon produžetaka i penala savladali Sloveniju čiji je golman Jan Oblak proglašen herojem utakmice.

Nakon što je obranio jedanaesterac Cristianu Ronaldu, čime je jednog od najstarijih strijelaca u povijesti europskih prvenstava doveo do suza, podršku mu je putem Instagrama pružila njegova djevojka, srpska tenisačica Olga Danilović.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj je prikazan Oblak u trenutku kada brani penal Ronaldu. Uz fotografiju je ostavila i dva emotikona, mađioničarski šešir i srce.

image

Jan Oblak

/Instagram

Olga je inače srpska profesionalna tenisačica koja je lani dosegla je svoj najbolji pojedinačni plasman na 93. mjestu svijeta kao i 104. mjesto na WTA ljestvici parova.

O vezi sa slovenskim vratarom nagađalo se neko vrijeme, a u svibnju prošle godine, nakon pobjede u prvom kolu turnira Roland Garrosa, potrčala je u njegov zagrljaj te kasnije za medije potvrdila šuškanja.

Inače, vratar Atletico Madrida na glasu je kao jedan od atraktivnijih nogometaša, a prije nekoliko godina bio je u vezi s talijanskom manekenkom Alessijom Tedeschi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 06:37