ISKUPIT ĆE IM SE

Slavna reperica ispričala se fanovima nakon uhićenja na aerodromu: ‘Angažirala sam odvjetnike, sad Bog preuzima‘

Pjevačica se pohvalila kako je sve snimila te jednu snimku čak podijelila kasnije na X-u: ‘Imamo puno video dokaza‘

Nicki Minaj

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je trebala nastupiti u Manchesteru sa svojom "Pink Friday 2" turnejom, ali je prije toga uhićena u Amsterdamu zbog sumnje za posjedovanje droge, reperica Nicki Minaj ispričala se svojim obožavateljima. "Volim vas i žao mi je što se ovo dogodilo večeras", prenosi Page Six riječi reperice, koja je snimila video isprike.

Zvijezda se ispričala i na svom X profilu. "Hvala svima koji su se danas molili za mene. Neka čuva Bog vas i sve povezano s vama...", oglasila se reperica kada je stigla jučer u Manchester. "Nakon što sam sjedila u zatvorskoj ćeliji 5-6 sati, moj avion nije poletio još 20 minuta nakon što sam se ukrcala. Let je trajao 50 minuta...", prepričavala je Minaj svojim obožavateljima.

Pjevačica se pohvalila i kako je sve snimila te jednu snimku čak podijelila kasnije na X-u. "Imamo puno video dokaza. Ne biste mi vjerovali kad bih vam rekla. Uzet ću odvjetnike i nek Bog preuzme dalje", napisala je.

"Molim Vas primite moje najdublje i najiskrenije isprike... Uskoro ćemo imati drugi datum za večerašnji nastup, trenutno se raspravlja o jednoj srpanjskoj i jednoj lipanjskoj opciji. Pronaći ću način, ne samo da nadoknadim datum nastupa, već da napravim i dodatni bonus za sve koji su imali kartu za ovaj nastup. Obećajem", poručila je reperica svojim obožavateljima.

Zvijezda se, potaknuta svojim slučajem, prisjetila pjevačice Ari Lennox koja je 2021. također uhićena u zračnoj luci u Amsterdamu jer je bila "puna emocija" te je, kako Page Six piše, uhićena zbog remećenja javnog reda i mira. "Bila je ‘puna emocija‘. Uhićena je zato što je bila puna emocija u AmsterDAM-u. Hmmmmm, zanimljivo. Nisam znala da je to problem. Tko se založio za nju? Lako je to mogao biti još jedan slučaj Sandre Bland. Jako sam sretna što se izvukla živa i zdrava", napisala je Minaj uspoređujući Lennox s Bland, koja je tri dana nakon uhićenja pronađena mrtva u zatvoru u Teksasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 09:14