JAKO SE VOLE

Slavna pjevačica uskoro će pred oltar: Istovremeno su jedno drugom postavili ‘veliko pitanje‘

Pjevačica je zahvalila redatelju što je ‘kul‘ i objavila dosad neviđenu fotografiju para...

Taika Waititi i Rita Ora

 Mairo Cinquetti/ipa-agency.net/Shutterstock Editorial/Profimedia/Mairo Cinquetti/ipa-agency.net/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rita Ora i Taika Waititi navodno će se vjenčati nakon što su gotovo istovremeno jedno drugom postavili veliko pitanje, prenosi Daily Mail.

Britanska pjevačica i novozelandski filmaš navodno planiraju skoru, skromnu ceremoniju u inozemstvu prije nego što će kasnije ove godine adekvatno proslaviti sa svojim poznatim kolegama u Londonu. Najvjerojatnije će Rita, koja radi na nekoliko filmova, kao i na australskom The Voiceu, i Taika, koji planira niz filmova, uploviti u bračne vode nakon što njihove radne obveze završe.

- Ne rade oni nikakvu veliku upadljivu stvar. Radi se samo o tome da su zaljubljeni i odlučit će kada je pravo vrijeme da formaliziraju svoju vezu. Ne mogu biti sretniji - tvrdi jedan njihov prijatelj za The Sun.

- Nisu slijedili uobičajene korake, nije nitko nikog pitao "Hoćeš li se udati za mene?" niti su objavili zaruke na Instagramu.

image

Taika Waititi i Rita Ora

Matt Winkelmeyer/AFP

Prijatelj je dodao da ima "nekoliko detalja koje treba izgladiti', ali vjenčanje će "uskoro".

U kolovozu je par, koji je počeo izlaziti u ožujku 2021. nakon susreta u Australiji, rekao da im se veza razvija toliko brzo da su počeli raspravljati o braku.

- Taika cijelo vrijeme naziva Ritu suprugom i priča o tome kako će joj on biti prvi i posljednji muž - rekao je "insajder".

- Svi oko njih to umanjuju kao zafrkanciju, ali Rita se definitivno nada da govori istinu - rekao je izvor, dodajući da je "apsolutno opsjednuta" redateljem hita "Thor: Ragnarok".

Taika je inače prije bio u braku s filmskom producenticom Chelsea Winstanley, ali se vjeruje da se par tiho razišao 2018. Par ima dvije kćeri: desetogodišnju Te Hinekāhu i šestogodišnju Matewa Kiritapu. U veljači se Rita osvrnula na svoj odnos s Taikom kada je podijelila objavu za Valentinovo.

Pjevačica je zahvalila redatelju što je ''kul'' i objavila dosad neviđenu fotografiju para 2018., tri godine prije nego što je njihova romansa počela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:00