MISLILA DA GUBI RAZUM

Slavna pjevačica priznala s čime se borila na početku karijere:‘ Nisam spavala, pomutio mi se vid‘

U dvadesetima je Jennifer Lopez naporno snimala i bila na turnejama pa je mjesecima noću spavala samo po tri sata

Jennifer Lopez

 Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez prisjetila se kako se osjećala ‘fizički paralizirano‘ kada je imala teške napadaje panike koje je doživjela u kasnim dvadesetima. Uzrok je bila velika iscrpljenost.

- Bilo je to razdoblje u mom životu kada sam znala spavati tri do pet sati noću. Cijeli dan bih bila na setu i cijelu noć u studiju i vikendom odlazila na izlete i snimala spotove. Bila sam u kasnim dvadesetima i mislila sam da sam nepobjediva, napisala je Lopez u svom newsletteru.

- A onda me jednog dana u prikolici na setu sve sustiglo; posao, stres, nedovoljno sna, istaknula je.

Lopez je nastavila da se u tom trenutku nije mogla pomaknuti. Naglašava kako je bila potpuno smrznuta, mutio joj se vid, a simptomi su je jako uplašili.

- Sada znam da je to bio klasični napadaj panike izazvan iscrpljenošću, ali u to vrijeme nisam ni čula za taj izraz, zaključila je.

image

Jennifer Lopez

Gabriele Holtermann/Upi/Profimedia/Gabriele Holtermann/Upi/Profimedia

Nakon paničnoga napadaja, počela je sumnjati u svoj razum, no liječnik joj je objasnio da mora bolje promotriti svoj način života.

- Moj zaštitar na setu je došao, pokupio me i odvezao liječniku. Dok sam stigla tamo, mogla sam barem ponovno govoriti, ali bila sam toliko prestravljena da sam mislila da gubim razum, ispričala je.

- Pitala sam liječnika je li postajem luda na što je on odgovorio da samo trebam spavati sedam do devet sati po noći, ne piti kofein i brinuti više za sebe, prisjeća se Lopez.

Kako tvrdi, tada je shvatila koliko ozbiljne mogu biti posljedice ignoriranja onoga što je njenom tijelu i umu potrebno da budu zdravi. I tada je počelo njeno putovanje ka dobrobiti, naglašava.

Pjevačici i glumici tada je postao cilj živjeti zdravo i uravnoteženo, a što se tiče njena mladolikog izgleda, objasnila je da se dobar san ‘akumulira s vremenom‘.

- Nekada se probudim, vidim svoje lice i kažem ‘Wow! Upravo sam izgubila 10 godina!, ističe Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 23:45