‘NJENA SUPERMOĆ‘

Slavna pjevačica otkrila da su joj dijagnosticirana dva poremećaja: ‘Znala sam da sam drugačija...‘

Nakon što je otkrila dijagnozu, kazala je pjevačica u svojoj Instagram objavi, preispitala je cijeli svoj život

Jessie J

 Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevačica Jessie J otkrila je da joj je prije tri mjeseca dijagnosticiran opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP) i poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću (ADHD). Nakon što je otkrila dijagnozu, kazala je pjevačica u svojoj Instagram objavi, preispitala je cijeli svoj život.

"Kada sam rekla ljudima, mnoge reakcije koje sam dobila bile su: ‘Da, znali smo to‘ (pa sam sigurna da neki od vas upravo sada to isto misle). Naravno da sam znala na nekoj razini, ali otkako imam dijete, to se puno više pokazalo, što je bilo utješno na neki način jer se činilo manje teškim i zastrašujućim", poručila je pjevačica pa otkrila da se na trenutke ipak osjećala kao da ne može govoriti o tome.

Otkrila je da je uvijek znala da je malo drugačija te da sada zna zašto. "Mislim da je to supermoć sve dok na to gledate iz prave perspektive i imate prave ljude oko sebe koji mogu ploviti s vama. Uvijek sam bila iskrena kroz što prolazim u životu. I znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz istu stvar pa vam pružam ruku... Zbog ovoga sam se još više zavoljela....", napisala je Jessie J koju je dijagnoza i osnažila i uplašila u isto vrijeme.

Na kraju je objave pjevačica zaključila da nas u životu ništa ne definira, ali da nam pomaže da rastemo i postanemo cjelovitija verzija sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:48