‘KAO MADONNA I BRITNEY‘

Slavna pjevačica i holivudska glumica prepustile se strastima u glazbenom spotu, u 24 sata video pogledalo 20 milijuna ljudi!

Kao inspiracija za spot poslužili su filmovi ‘Smrt joj dobro pristaje‘ i ‘Kill Bill‘. Prepun je oružja i krvi, koji su prikazani na groteskan i humorističan način

Sabrina Carpenter i Jenna Ortega

 /Screenshot X

Sabrina Carpenter (25) vjerojatno je u ovom trenutku najintrigantnija mlada pjevačka zvijezda u usponu, a njezin novi album Short n‘ Sweet, koji je svjetlo dana ugledao 23. kolovoza, dodatno bi mogao začiniti priču i izbaciti ju još snažnije u zvjezdanu orbitu.

Kako pišu američki tabloidi, čini se da je Sabrina čak šest pjesama na novom albumu posvetila romansi s kanadskim pjevačem Shawnom Mendesom.

Naime, šuškanja su krenula zbog Sabrinina novog videoposta za pjesmu ‘Taste‘ u kojoj glumi Jenna Ortega, glumica koja poprilično sliči Camili. Glumica i pjevačica u spotu razmjenjuju sočne poljupce, zbog kojih je internet ‘poludio‘.

Čak 20 milijuna ljudi u 24 sata je pogledalo ovaj snimak, a komentari se nižu diljem bespuća interneta: "Ovako nešto nije viđeno od Britney i Madonne!‘‘, napisao je jedan korisnik.

Naime, u spotu se pjevačica Sabrina bori s Jennom oko jednog muškarca, a na kraju obje shvate da je glavni ‘krivac‘ za sve ljubavne drame upravo muški član ljubavnog trokuta, kojeg na kraju sahranjuju i postaju prijateljice.

Kao inspiracija za spot poslužili su filmovi ‘Smrt joj dobro pristaje‘ i ‘Kill Bill‘. Prepun je oružja i krvi, koji su prikazani na groteskan i crnohumorističan način.

Naime, u veljači i ožujku 2023. krenula su šuškanja da su Carpenter i Mendes u vezi nakon što su nekoliko puta viđeni zajedno u Los Angelesu. No, Mendes je za medije tada zanijekao da su njih dvoje nisu u vezi. Neposredno nakon toga, u travnju iste godine Mendes i njegova dugogodišnja djevojka Camila Cabello viđeni su zajedno na festivalu Coachella i svi su mislili da su njih dvoje ponovno zajedno nakon prekida. Njihova ljubavna romansa s prekidima traje već godinama.

Cijela priča bila je dovoljan razlog da se internetska zajednica obožavatelja troje aktera digne na noge. Kratko druženje koje se odvijalo u prvom dijelu 2023. očito je bilo dovoljno Sabrini da čak nekoliko pjesama posveti ljubavnom trokutu, a Sabrina je otišla toliko daleko da je očito svojoj kolegici Camili, htjela riječima i ‘slikom‘ poručiti da, dok je ljubila Mendesa, vjerojatno imala osjećaj da ljubi nju. Upravo to bi trebala biti simbolika poljupca između Sabrine i Jenne.

NItko se nije oglašavao nakon spota i iznosio svoju stranu priče, ali čini se da trojac glazbenika zbog dodatne pažnje koju su pobudili, može samo profitirati.

Inače, Sabrina je od kraja 2023. punila novinske stupce ljubavnom vezom s irskim glumcem Barryjem Keoghanom, koji je čak glumio u njezinom spotu ‘Please Please Please‘. Zajedno su se pojavili na crvenom tepihu Zlatnog Globusa te tako potvrdili svoju vezu. Ipak, već neko vrijeme se šuška da su tijekom ljeta prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:43