SVI SU GLEDALI U NJU

Slavna ljepotica jedva obuzdala svoj bujni dekolte u pripijenoj haljini, duge noge naglasila visokim prorezom

Christine je privukla pozornost na jednoj gala večeri svojom elegantnom modnom kombinacijom

Christine McGuinness

 Jp/Rv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Britanska manekenka Christine McGuinness nikog nije ostavila ravnodušnim svojom modnom kombinacijom koju je u četvrtak nosila na jednoj gala večeri. Svoju zavidnu figuru naglasila je u pripijenoj žutoj haljini, ali je brojnima za oko zapelo nešto drugo.

Njezina elegantna haljina imala je i duboki dekolte koji je jedva obuzdao Christinine grudi, a dodatno ih je naglasila i korzetom koji se nalazio na gornjem dijelu haljine. Manekenka se pohvalila i dugim nogama koje je dodatno naglasio visoki prorez na haljini.

image

Christine McGuinness

Brett D. Cove/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kombinaciju je upotpunila šarenim štiklama s remenčićima te jednostavnim nakitom.

Christine ja ranije ove godine otkrila da je bila jako blizu odluke da si oduzme život, čak i više puta dok je bila mlađa. Manekenki je 2020. godine dijagnosticiran autizam, koji je jako utjecao na nju zbog toga što joj poremećaj nije bio dijagnosticiran dok je bila mlađa. McGuinness je ranije priznala da se jednom prilikom molila da se sljedeće jutro ne probudi. Život su joj spasili brat i sestra.

image

Christine McGuinness

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Moja mama je imala ormar s lijekovima. Izvadila bih tablete iz ormara i odnijela u svoju spavaću sobu. Pomislila bih: ‘U redu, učinit ću to večeras i gotova sam s tim‘. Onda bi me brat zvao da mu dođem pomoći nešto oko Xboxa ili sestra da me pita što odjenuti. Činilo mi se kao da me netko uvijek prekidao ili smetao", rekla je ona ranije.

Da joj je potrebna pomoć priznala je tek nakon što se razvela od supruga Paddyja. Par je 2022. godine objavio da se razvodi nakon 11 godina braka u kojem su dobili troje djece, koji također imaju autizam. Početkom ove godine je počela piti tablete koje su joj pomogle.

image

Christine McGuinness

Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Manekenka i njezin suprug Paddy nastavili su živjeti zajedno nakon razvoda, a razlog su bila njihova djeca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 18:39