OTKAZALI JOJ SHOW

Slavna komičarka vraća se u javnost, obračunat će se s neprijateljima na Netflixu: ‘Zla sam, stara i gay...‘

‘The Ellen DeGeneres Show‘ završio je u svibnju 2022. nakon optužbi da je poticala rasizam i zastrašivala poslovne suradnike

Ellen Degeneres

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Televizijska zvijezda, Ellen DeGeneres već dvije godine "bježi" od malih ekrana, ali sada je najavila svoj posljednji specijal koji će nastati u suradnji s Netflixom, prenosi Page Six. Specijal "Ellens‘s Last Stand... Up" uključivat će i turneju, a zvijezda će progovoriti o optužbama s kojima se susrela u vezi njezina "The Ellen DeGeneres Show-a".

"Trebalo joj je neko vrijeme da se oporavi. Ona je umjetnica, želi zabavljati, ne može samo sjediti kod kuće", rekao je prijatelj televizijske voditeljice čija se neto vrijednost procjenjuje da je 450 milijuna dolara. Kao što znamo, ekipa koja je radila na televizijskoj zabavnoj emisiji optužila je Ellen da potiče kulturu rasizma, straha i zastrašivanja.

image

Ellen DeGeneres

The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

"The Ellen DeGeneres Show" završio je u svibnju 2022., a voditeljica se od tada posvetila spašavanju kokoši, kampusu za zaštitu gorila u Ruandi, koji je osnovan njoj u čast, vrtlarenju te, kako mediji prenose, prodajući i kupujući vrlo skupe kuće u Santa Barbari. Ako je vjerovati izvorima, Ellen se neće vraćati na televiziju, ali će nastaviti s komičarskim nastupima.

"Izbačena sam s estrade. Za vas koji vodite računa, ovo je drugi put da sam izbačena. Na kraju će me izbaciti po treći put jer sam zla, stara i gay", našalila se Ellen, koja je prvi put osjetila udarac od Hollywooda kada je otkrila da je lezbijka. Inače, Ellen je svoj talk show vodila 19 godina, a nakon što su se zaposlenici žalili na kažnjavanje zbog uzimanja medicinskog dopusta, rasne mikroagresije i straha od podnošenja tužbi - show je završio.

Nakon završetka emisije Ellen nije puno izlazila, priznala je da je njezina supruga, Portia de Rossi, također patila pod pritiskom njenog skandala u talk showu. "Jednostavno sam mrzila način na koji je show završio. Toliko volim tu emisiju i mrzim što su me zadnji put ljudi vidjeli na taj način", prenosi Page Six da je u jednom intervjuu rekla Ellen.

image

Ellen DeGeneres i Portia de Ross

Getty Images/Profimedia/

"Ellens‘s Last Stand...Up" producirat će Ben Winston, a podrška je stigla i od slavnih prijatelja - Katy Perry, Orlanda Blooma, Khloe Kardashian i Kris Jenner. "Ellen je provela puno vremena pišući i radeći na nečem vrlo smiješnom. Osjeća da to treba raditi, zabavljati ljude, za svoju dušu", objasnio je prijatelj zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 11:48