KRŠENJE PRAVILA SUDA

Slavna glumica izbačena sa suda zbog nedoličnog ponašanja: Bivšem se mužu unosila u lice i fotografirala ga

Alice Evans uhvaćena je u ponašanju koji se protivi sudskim propisima...

Alice Evans

 Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica Alice Evans izbačena je sa suda zbog nedoličnog ponašanja na jučerašnjoj parnici, tijekom saslušanja nje i njezinog bivšeg supruga, glumca Ioana Gruffudda, u vezi dječje alimentacije. Naime, Evans je uhvaćena kako fotografira bivšeg supruga, što je protivno sudskim propisima, pa je izbačena sa suda.

Kako prenosi Daily Mail, kada su odvjetnici para pozvani u prostorije suca, Evans je iznenada krenula fotografirati Gruffudda u sudnici. Ipak, tim fotografijama nije bila zadovoljna pa je ustala, prešla sudnicu i počela fotografirati bivšeg izbliza.

Zatim je Evans dobila strogu uputu da mora izbrisati fotografije, očitana joj je lekcija o vrlo strogim pravilima suda te je nakon toga morala napustiti sudnicu. Nakon nekoliko minuta Evans se smjela vratiti, ali s obzirom na to da je držala svoj mobitel neprikladno, naređeno joj je da ponovno ode van.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd s djecom

Profimedia/

Isplate alimentacije za 15-godišnju Ellu i 11-godišnju Elsie jučer nisu odlučene pa je parnica pomaknuta za 13. veljače, kada će se održati i ročište na kojem će se odlučivati i o supružničkom uzdržavanju. Na to će saslušanje, kako piše Daily Mail, Gruffudd pozvati svoju zaručnicu Biancu Wallace kao svjedoka. Wallace bi trebala posvjedočiti o uhođenju, maltretiranju i zlostavljanju koje je pretrpjela od Evans.

Iako je bivša supruga glumca potvrdila da je to učinila u prošlosti te da žali zbog toga, tvrdi da više ne objavljuje objave prepune mržnje na internetu o njima niti krši zabranu prilaska. Kao što znamo, iako su Evans i Gruffudd svoj razvod okončali u srpnju 2023. te postigli dogovor oko skrbništva, još uvijek se treba donijeti odluka o uzdržavanju djece i supružnika.

Ipak, odlučeno je da Gruffudd do ročišta u veljači mora plaćati 3000 dolara mjesečno za privremeno uzdržavanje djeteta i 1500 dolara mjesečno za privremeno uzdržavanje supružnika. Gruffuddov odvjetnik, ali i sudac, sugerirali su da bi se Evans više trebala truditi pronaći posao, a ne čekati da joj bivši suprug pošalje novac.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Evansin je odvjetnik rekao su kćeri o kojima treba brinuti ograničile njezine sposobnosti da dobije posao.

Podsjetimo, Evans se već neko vrijeme bori na sudu kako bi joj se odobrio zahtjev za uzdržavanjem supružnika pa je tako govorila da ona i djeca žive u siromaštvu, a zatim je istaknula navodne prihode bivšeg supružnika koji su, po njezinoj priči, daleko veći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 10:21