NOVI DETALJI

Sjećate li se ove gospođe? Otkriveno na koji je način i Britney Spears povezana s kontroverznim hip hop mogulom

Diddy je uhićen prije nešto više od tjedan dana, a trenutno se nalazi u zatvoru

Lou Taylor, Britney Spears i Sean Diddy Combs

 Profimedia/AFP

Reper Sean Diddy Combs nedavno je uhićen te se trenutno nalazi u detencijskom centru na Manhattanu. Tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana uz prostituciju. Već danima u javnost izlaze jezivi detalji o njegovom privatnom životu, ponajviše vezani uz njegove "seks zabave" na kojima je seksualno zlostavljao i snimao svoje žrtve. Osim toga se već danima raspravlja o njegovom krugu prijatelja u kojem su brojne slavne zvijezde, a pronalaze se i poveznice između njega i zvijezda s kojima nije blizak.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp

Sada je otkrivena poveznica između P. Diddyja i Britney Spears. Menadžerska tvrtka za slavne, Tri Star Sports & Entertainment Group, koja se nedavno našla na meti kritika zbog uključenosti u borbu Britney Spears za njezino skrbništvo, surađivala je i s Diddyjem, kako prenosi The Hollywood Reporter.

Osnivačica i vlasnica tvrtke je Lou M. Taylor, bivša menadžerica Britney Spears, koju je ona optužila da je imala ključnu ulogu u provedbi skrbništva nad njom 2008. godine. Lou je bila i Combsova menadžerica, što je potvrdila 2019. godine. Tada je rekla da je s Diddyjem surađivala još od 90-ih godina, a nije poznato surađuju li i danas.

image

Lou Taylor, Tri Star Sports and Entertainment Group

Gregg Deguire/getty Images/profimedia/Gregg Deguire/getty Images/profimedia
image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp

Slavna pjevačica je ranije prozvala direktora službe Tri Stara, Robina Greenhilla, koji je nedavno bio spomenut u tužbi Rodneyja "Lil Roda" Jonesa protiv Diddyja. Robin je navodno imao kontrolu nad Britneyjinim kreditnim karticama i lijekovima, a Tri Star je navodno iskoristio i njezin novac kako bi zaposlili osiguranje koje ju je promatralo tijekom skrbništva.

The Los Angeles Times je ranije pisao i kako Britneyjin odvjetnički tim istražuje navodnih 18 milijuna dolara koje je Tri Star dobio od njezinog imanja tijekom 13 godina skrbništva koje je otac pjevačice imao nad njom. Tri Star, Lou M. Taylor i Robin Greenhill su negirali optužbe.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp

Međutim, Greenhill se ponovno našao u problemu nakon što ga je Lil Rod naveo u svojoj tužbi protiv repera. Jones je Diddyja optužio za neprimjereno dodirivanje i silovanje. U tužbi je naveo i da mu je reper naređivao da traži prostitutke te da ima seksualne odnose s njima, a tvrdi i da posjeduje snimke na kojima su prikazane ilegalne radnje repera. Greenhilla je naveo kao jednog od pojedinaca koji su pomogli Diddyju u tim radnjama. "Robin Greenhill, računovođa, koji je osiguravao prijenos sredstava ili isplate u gotovini za seksualne radnike", pisalo je u tužbi.

Diddy je negirao Jonesove optužbe, a u kolovozu je podnio zahtjev da se optužba ukine. Međutim, nekoliko tjedana nakon su ha uhitili. U federalnoj optužnici protiv Combsa se ne spominje Tri Star.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 21:18