DIJAMANT NA RUCI

Širi se nevjerojatna vijest, slavni ženskar se zaručio? Njegova djevojka, talijanska manekenka, pozira s prstenom

Par je u vezi od prošlog ljeta i ovo nije prvi put da se nagađa o zarukama, a paralelno se piše kako stalno prekidaju
 42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holivudski glumac, Leonardo DiCaprio i njegova djevojka, model Vittoria Ceretti potaknuli su glasine da se par zaručio. Naime, zvijezde uživaju u Italiji već nekoliko dana, a jučer je manekenka opažena s velikim dijamantnim prstenom kojeg drži na lijevom prstenjaku, prenosi Daily Mail.

Par uživa u odmoru s DiCaprijevim najboljim prijateljem glumcem Tobeyjem Maguireom, modelom Neelam Gill, glumcem Kevinom Connollyjem i bivšim glavnim urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom.

Kao što znamo, par je u vezi od prošlog ljeta i ovo nije prvi put da se nagađa o zarukama. Ceretti je jednom prilikom nosila srebrni dijamantni prsten što je potaknulo javnost da pomisli kako se par odlučio za korak dalje. No, glasine su ubrzo demantirane.

Šuškalo se i da je romansi došao kraj kada je holivudski glumac na zabavi prije Oscara bio u društvu kantautorice Teyane Taylor koja ga je nježno dirala po licu. Inače, Taylor i DiCaprio tada su radili na istom filmu, a da i dalje voli svoju Ceretti glumac je dao do znanja kada ju je odmah nakon priča o kraju romanse odveo na ručak. Inače, prije holivudskog glumca manekenka je tri godine, od 2020. do 2023., ljubila talijanskog DJ-a Mattea Millerija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:41