POMIRENJE NA VIDIKU?

Sinovi Britney Spears spremni su popraviti odnos s majkom: ‘Ali potrebno je više od telefonskog poziva...‘

Sinovi pjevačice, Sean i Jayden, preselili su se 2023. na Havaje s ocem, njegovom suprugom i njihovo dvoje djece

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Sinovi pjevačice Britney Spears spremni su popraviti svoj odnos s majkom. "Očito je da je pomirenje, ponovno ujedinjenje, donekle složeno i može biti proces koji će potrajati neko vrijeme. Telefonski poziv bio je dobar znak i korak u pravom smjeru, ali to je proces za koji je potrebno više od samog telefonskog poziva", rekao je Mark Vincent Kaplan, odvjetnik Kevina Federlinea za Page Six.

Federline podržava odnos sinova sa Spears, ali morao je demantirati tvrdnje da je pjevačica za Majčin dan odletjela na Havaje i sastala se s njima. Kao što znamo, momci Sean i Jayden preselili su se 2023. na Havaje s ocem, njegovom suprugom Victorijom Prince i njihovo dvoje djece, Peytonom i Jordanom.

image

Britney Spears, Sean Preston Federline i Jayden James Federline

Cwny/backgrid Usa/profimedia/Cwny/backgrid Usa/profimedia

Jayden je prije dvije godine u intervjuu otkrio da on i njegov brat tada mjesecima nisu vidjeli svoju majku, a razlog lošeg odnosa bio je njezin provokativan sadržaj na društvenim mrežama. "Samo želim da joj psihički bude bolje. Kad joj bude bolje, stvarno je želim ponovno vidjeti", kazao je tada i dodao da će za to biti potrebno puno vremena i truda.

Spears se tada naljutila na sina jer je rekao da se mučila s majčinstvom. "Želite li da ozdravim kako bih nastavila davati vašem tati 40.000 dolara mjesečno?", upitala je tada na društvenim mrežama. Iako je pjevačica smatrala da se Federline "urotio" s njezinom obitelji protiv nje, on je te tvrdnje demantirao u studenom 2021.

"Kevin nije bio uključen u skrbništvo i nije bio agent konzervatora ili bilo koga s te strane ostavinskog slučaja. Stvari koje je radio, radio je zato što je mislio da to mora učiniti za dobrobit zdravlja i dobrobiti djece", kazao je tada njegov odvjetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:28