ZAGONETAN JE

Sin Willa Smitha ukrao je svu pozornost na očevom 56. rođendanu svojom misterioznom najavom novog projekta

‘Ovo je studija slučaja o dugoročnim učincima mlade ljubavi...‘, poručio je Jaden Smith

Jaden Smith

 Thenews2, M10s/Nurphoto Via Afp

Jaden Smith, sin glumačkog para Willa Smitha i Jade Pinkett Smith, na očev je 56. rođendan najavio svoj novi glazbeni projekt, prenosi Daily Mail. "2024: A Case Study Of The Long Term Effects Of Young Love. 18. listopada", glasio je naslov koji nije dao naslutiti o čemu se radi, ali obožavatelji pretpostavljaju da je riječ o novom albumu.

"Ovo je studija slučaja o dugoročnim učincima ljubavi iz mladosti. I bavio sam se vlastitim razmišljanjem o svemu što sam prošao u životu. A sada sam spreman početi otkrivati ​​što sam otkrio", rekao je Jaden koji je prethodno odbijao komentirati izlazak novoga albuma. Ako ovo doista je novi glazbeni album, bit će to njegov prvi u posljednje četiri godine.

Kako Daily Mail piše, Jaden je navodno nedavno prekinuo sa svojom djevojkom, Sab Zadom, s kojom je bio četiri godine te je nakon toga fotografiran s francuskom influencericom Khleopatrom. Moguće je da je ovo Jadenov povratak glazbi, a možda je za to zaslužan njegov otac koji je početkom ove godine također debitirao singlom "You Can Make It", njegovom prvom pjesmom od 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 10:07