KEVIN FEDERLINE

Shrvani bivši muž Britney Spears: ‘Užasnut sam svime oko nje, još uvijek se osjećam loše‘

Par je hodao samo tri mjeseca 2004. prije nego što su se zaručili u srpnju te godine, a vjenčali su se do rujna

Kevin Federline

 Screenshot/YouTube

U najavi za nadolazeći intervju za 60 Minutes Australia, Kevin Federline progovorio je o raznim temama, od svoje bivše supruge Britney Spears, skrbništva, konzervatorstva pa sve do njihova prekida 2007. godine, prenosi Daily Mail.

image

Britney Spears i Kevin Federline

Backgrid Usa/Profimedia

Bivši plesač rekao je da se naposljetku nije upleo u njezine pokušaje da prekine konzervatorstvo jer je bio usredotočen na odgoj njihovih sinova, iako najava za emisiju ne objašnjava zašto je mislio da su izbori nekompatibilni.

- Bio sam užasnut zbog nje. Stvarno jesam - rekao je.

Prethodno je otkrio da su sinovi koje dijeli s Britney, 16-godišnji Sean i 15-godišnji Jayden, preskočili njezino vjenčanje sa Samom Asgharijem i da je nisu vidjeli mjesecima, za što je tvrdio da su djelomično krive golišave fotografije koje je objavljivala na Instagramu pred kraj konzervatorstva.

image

Britney Spears i Sam Ashgari

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

U kratkoj snimci, Federline je priznao da se osjeća "poniženo" zbog svoje bivše supruge nakon što je 13 godina bila pod nadzorom, a tvrdio je da je jako zaokupljen "dečkima", odnosno, njihovim sinovima.

Navodno, Sean i Jayden nedavno su se rastali od majke, a nisu bili među gostima na njezinom vjenčanju u lipnju.

- Iako neće biti prisutni, Kevin i dečki sretni su zbog Britney i žele njoj i Samu sve najbolje u budućnosti - rekao je Federlineov odvjetnik Mark Vincent Kaplan u izjavi za TMZ u to vrijeme.

image

Britney Spears 2018. godine

Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia

Na samom početku najave za emisiju, Federline je izgledao poprilično ranjivo dok je pričao da je bio pogođen gledanjem Britneyine borbe protiv njezinog starateljstva.

- Još uvijek se osjećam loše - otkrio je.

Kasnije u snimci, Federline je podijelio kratak sažetak iz svog kratkog braka s pjevačicom.

- Bilo je nevjerojatno, dok nije odjednom prestalo - istaknuo je.

image

Britney Spears i Kevin Federline

Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, par je hodao samo tri mjeseca 2004. prije nego što su se zaručili u srpnju te godine, a vjenčali su se do rujna.

Britney je Seana rodila u rujnu 2005., a Jayden je uslijedio otprilike godinu dana kasnije, 2006. godine, ali je pop zvijezda podnijela zahtjev za razvod u studenom 2006., koji je okončan sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03