ŠOKIRALA SE

Seminar o masturbaciji otvorio joj oči: Manekenka shvatila da je čistunka kad su joj rekli da se odmah ‘baci na posao‘

Manekenka i glumica snimila je za BBC serijal ‘Planet Sex‘ koji istražuje erotski užitak, seksualnost, ali i njeno osobno iskustvo

Cara Delevigne, serija Planet Sex

 Screenshot/Youtube

Manekenka i glumica Cara Delevingne bila je sjajan izbor voditeljice/moderatorice za novu dokumentarnu seriju "Planet Sex" koju je nedavno dovršila. Autori su upravo izbacili prvi službeni trailer koji pokazuje da se tu svašta događa. Serija, što je jesno iz naziva, govori o seksu ili kako kažu u najavi, "pruža dugoiščekivan pogled izbliza na blud".

- Izlazim s muškarcima ali da, volim i žene. I sve ostale - kaže 30-godišnja Delevingne u teaseru koji traje jednu minutu - Toliko je toga što želim znati o svijetu seksa i želim odgovore odmah.

Šestodijelni serijal istražuje različite načine na koje se seksualnost prakticira u različitim društvima i kulturama diljem svijeta, ali i Carino osobno seksualno putovanje. Tako ona provodi vrijeme u Los Angelesu i razgovara s različitim ljudima, a onda putuje u Tokio da bi vidjela kulturološke razlike kada je u pitanju erotski užitak. Usput ova Britanka s američkom adresom, razgovara s drag queensima i stručnjacima za seks.

Također odlazi na seminar o samozadovoljavanju i totalno je šokirana.

- Otišla sam na seminar o masturbaciji misleći da će to biti u učionici, da ću imati blok za pisanje i olovku. Umjesto toga na podu je bila ružičasta kožna strunjača za vježbanje na kojoj je sjedilo šestoro ljudi. Rekli su mi: ‘Pa, skini se u donje rublje... A ovo je lubrikant"- ispričala je Delevingne u nedavnom intervjuu.

Tada je, priznala je u razgovoru u Cannesu gdje je nedavno predstavila seriju, shvatila da je prava puritanka, prava čistunka.

- Nisam sebe vidjela takvom do sada. Uvijek mislim da sam zgodna, mlada, cool, slobodna i neopterećena, ali čini se da baš i nisam. Rekla sam: "Oprostite... što?! Žao mi je, ne, apsolutno ne, neću to učiniti." No, radila sam sve drugo što mi je bilo ugodno raditi.

image

Cara Delevingne na predstavljanju serije u Cannesu u listopadu

Bruno Bebert/Bestimage/Profimedia/Bruno Bebert/bestimage/profimedia

Delevingne, koja se identificira kao panseksualka, rekla je da su je rad na seriji i iskustva koja je stekla natjerali da izađe iz svoje zone ugode, a u nekim slučajevima i razotkrili njezino seksualno neznanje.

- U svojem sam životu definitivno imala puno duboko učahurene homofobije i srama. Osjećam da mi je ovo trebalo u životu - rekla je za Vanity Fair i dodala kako joj je "Planet Sex" otvorio oči - Odlučila sam se odmaknuti od ljubavi i veza na neko vrijeme. To me natjeralo da ponovno shvatim koliko trebam popraviti određene stvari u svojem životu i krenuti dalje. Stvarno sam sazrela.

Serija 29. studenog dolazi prvo na digitalnu platformu Hulu, a Delevigne se, izgleda, napokon osjeća bolje, fizički i mentalno. Ona se posljednjih mjeseci mnogo puta našla u medijima i objavama na društvenim mrežama zbog čudnog ponašanja i izgleda. Primjerice, nije se pojavila na modnoj reviji Cara Loves Karl na Tjednu mode u New Yorku u rujnu. Zatim su je snimili kako hoda po aerodromu u Los Angelesu u prljavim čarapama i sva raščupana, nakon što se ukrcala, a zatim brzo i iskrcala iz Jay-Z-jevog privatnog mlažnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:45