ZANOSNE OBLINE

Selena Gomez začepila usta zlobnicima koji su izrugivali njeno tijelo: ‘Uživala sam tijekom praznika‘

Selena je izgledala nevjerojatno u haljini koju su odlikovali dramatični ljubičasti puf rukavi

Selena Gomez

 /Profimedia

Selena Gomez je otvoreno kritizirala komentare koji su izrugivali njeno tijelo nakon što je prisustvovala ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Popularna je glumica i pjevačica bila nominirana za najbolju televizijsku glumicu u mjuziklu, odnosno, komediji za film "Only Murders In The Building". Na crvenom je tepihu istaknula je svoj bogati dekolte u dubokoj Valentino haljini bez naramenica boje vina. Pjevačica je zbog svoje odjevne kombinacije i "pokazivanja kože" dobila brojne neprikladne komentare koji su se rugali njenom fizičkom izgledu dok je pozirala pred kamerama.

image
Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Tijekom njenog Instagram Live videa, Selena se obratila kritičarima tijekom razgovora sa svojom 9-godišnjom sestrom Gracie Elliott Teefey, u čijem je društvu i stigla na ceremoniju.

image

Selena Gomez i Gracie Elliot Teefey

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

- Trenutno sam malo veća jer sam uživala tijekom praznika - rekla je prije nego što je okrenula glavu prema Gracie, pitajući je za mišljenje. Nakon što se činilo da se Gracie slaže s njom, Selena je rekla da "ih nije briga" prije nego što je prasnula u smijeh.

image
Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/getty Images/profimedia

Podsjetimo, Selena ima poprilično kompliciran odnos s društvenim mrežama i čak ih je izbrisala sa svog telefona 2019. godine. Naime, Selena je otkrila da više nema instaliran Instagram jer se zbog negativnih komentara na njene objave osjećala "depresivno".

image
Hfpa Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Hfpa Via The Grosby Group/grosby Group/profimedia

Inače, Selena je izgledala nevjerojatno u haljini koju su odlikovali dramatični ljubičasti puf rukavi. Također, nosila je par crnih štikli s remenčićima i srebrne naušnice. Njezina je kosa bila podignuta, a lice joj je krasila blistava paleta šminke koju je uparila jednim potezom ružom boje kože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:46