DODJELA NAGRADE MTV MOVIE AWARDS

Seksi Charlize Theron pomela konkurenciju

 REUTERS

Kako to i obično biva, i ovogodišnja je dodjela filmskih nagrada MTV Movie Awards bila spektakl za pamćenje održan u subotu pod vedrim nebom holivudskog Warner Bros studija.

MTV-jev show na kojem je kao najveći pobjednik s nagradom za film godine otišao očekivano sedmi nastavak “Ratova zvijezda: Sila se budi”, dodatno su začinile brojne zvijezde iz svijeta zabave, glazbe i filma.

Tako su u svojim atraktivnim crnim opravama s mnoštvom prozirnih detalja na crvenom tepihu sve bez daha ostavile glumice Charlize Theron, ujedno i dobitnica nagrade za najbolju žensku izvedbu u filmu “Pobješnjeli Max: Divlja cesta”, Jessica Chastain te model i glumica Cara Delevingne. Kipić zlatnih kokica kući je ponio i Ryan Reynolds za najveći uspjeh na kinoblagajnama sa svojim filmom “Deadpool”, Daisy Ridley iz “Ratova zvijezda” za glumicu u usponu. Priznanje Generation Award dobio je Will Smith, a komičarka Melissa McCarthy nagradu Comedic Genius. Dodjelu emitiranu u više od 160 zemalja vodili su Dwayne Johnson i Kevin Hart.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 23:32