KOŽA I ČIZME?

Seks simbol 90-ih iznenadio novim snimkama iz teretane: Šokirao odjevnom kombinacijom za vježbanje

Komentatori su hvalili njegovu predanost estetici koju njeguje još od ranih dana svoje karijere

Lenny Kravitz u teretani

 Screenshot/instagram/

Glazbenik Lenny Kravitz, koji je poznat i po svojim trbušnjacima zbog kojih je prozvan i "seks simbolom" devedesetih, u utorak je na društvenim mrežama objavio video na kojem vježba u kožnim hlačama, mrežastoj majici bez rukava, tamnim sunčanim naočalama i vojnim čizmama.

Ovaj poznati glazbenik ponavljao je trbušnjake držeći uteg, koji je impresivno dizao na kraju svakog ponavljanja. Unatoč neobičnom odabiru odjeće, 59-godišnji glazbenik naizgled je s lakoćom dovršio iscrpljujuću seriju vježbanja dok su ga ostali posjetitelji teretane iznenađeno gledali.

- Hvala Bogu za današnji dan! Zahvalan sam na svemu i nikada bolje - napisao je Kravitz uz video na Instagramu.

- Iskoristite svoj dan jer sve je moguće. Ljubav! - poručio je slavni glazbenik na kraju objave.

image

Lenny Kravitz tijekom vježbanja

Screenshot/instagram/

Dok su se neki od njegovih obožavatelja i slavnih prijatelja usredotočili na Kravitzovo vježbanje i koliko je ono zahtjevno, drugi su hvalili njegovu predanost estetici koju njeguje još od ranih dana svoje karijere.

- Čovječe! Vježbati u čizmama i kožnim hlačama je ludo - napisao je jedan pratitelj, na što se drugi korisnik Instagrama složio i naglasio da je Lenny "pravi čovjek" jer kožne hlače, mrežasti top i sunčane naočale u teretani ne nosi nitko drugi.

image

Lenny Kravitz tijekom vježbanja

Screenshot/instagram/

Willow Smith pridružila se komentatorima i istaknula kako mu je modna kombinacija za vježbanje "itekako jaka", dok je manekenka Winnie Harlow dodala da će se od "kože u teretani definitivno oznojiti".

Inače, ovo nije prvi put da je pjevač teretanu pretvorio u svoju modnu pistu. U svibnju 2023. godine, Page Six piše da se glazbenik pojavio u teretani odjeven u trenirku brenda Chrome Hearts koju je upario sa sunčanim naočalama i crnim motociklističkim čizmama.

Kravitz je prošlog mjeseca rekao za USA Today da vježba "pet ili šest dana u tjednu" i da svoj trening shvaća "vrlo ozbiljno".

- Pokušavam što više odmarati, ali to mi je slaba strana - objasnio je, istaknuvši da ga je djed naučio važnosti svakodnevnog kretanja i dobrih prehrambenih navika. Iako nije otkrio zašto nosi motociklističke čizme u teretani, čini se da mu to odgovara.

- Ako vas zanima kada sam bio u najboljoj formi u životu, moram priznati da bi to bilo danas, upravo sada - tvrdi Kravitz i ističe kako mentalno, fizički i duhovno, "nikad nije bio bolji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:23