‘SRAMIM SE‘

Sandra Bullock danas žali zbog svoje uloge u poznatom filmu: ‘Potrošili smo 160 milijuna dolara, a pazite na što...‘

Glumica je igrala ulogu u hit filmu iz 1994. godine, a svoj je lik ponovno utjelovila još jednom. Njen partner je ulogu-odbio

Sandra Bullock

 Wiktor Szymanowicz/Nurphoto Via Afp

Glumica Sandra Bullock je među najpoznatijim glumicama na svijetu, a neki njezini filmovi se danas smatraju kultnima. Međutim, postoji jedna uloga zbog koje danas žali. Kako je ranije pričala u jednom intervjuu, srami se zbog svoje uloge u filmu "Brzina 2", nastavku filma "Brzina" iz 1994. u kojem je glumila uz Keanu Reevesa.

image

Keanu Reeves i Sandra Bullock u filmu ‘Brzina‘

Photo12 Via Afp

Film "Brzina 2" je imao budžet od 160 milijuna dolara, a zaradio je 164 milijuna dolara. Kritičari su mu na Rotten Tomatoesu dali ocjenu od četiri posto te je tako "Brzina 2" postala jedan od najniže ocijenjenih filmova na platformi.

Upravo je to film za koji Bullock kaže da žali što je glumila u njemu, a ranije je poručila i da radnja filma nema smisla. "Imam jedan film koji nitko nije prihvatio i još uvijek me sram što sam u njemu glumila. Zove se ‘Brzina 2‘. Vrlo sam otvoreno govorila o tome. Nema smisla. Spori brod. Polako ide prema otoku", rekla je ona pa dodala: "To je jedan od onih koje bih voljela da nisam snimila, a ne znam ni za jednog obožavatelja."

image

Keanu Reeves i Sandra Bullock

Toru Yamanaka/Afp

Keanu je pak odbio glumiti u nastavku svog hit filma, a razlog je bio taj što mu se nije svidio scenarij.

"Zaista sam želio raditi sa Sandrom Bullock, volio sam igrati Jacka Travena i volio sam ‘Brzinu‘, ali brod za krstarenje? Nisam imao ništa protiv umjetnika uključenih u projekt, ali tada sam osjećao da to jednostavno nije za mene", rekao je on 2021. u "The Graham Norton Showu". Svoju je odluku obrazložio i 2015. u emisiji "Jimmy Kimmel Live!".

"Pročitao sam scenarij i pomislio: ‘Brod za krstarenje je čak sporiji od autobusa.‘ Rekao sam: ‘Volim vas, ali to jednostavno nije za mene‘", ispričao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:52