NIJE JOJ BILO LAKO

Sandra Afrika progovorila o vezi s nogometašem: Istina je, bila sam trudna. Iz veze smo otišli u bezveze‘

Zaljubila se u Vladimira Volkova i s njim je bila u vezi šest godina

Sandra Afrika

 Screenshot/Instagram/Sandra Afrika

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, odlučila je progovoriti o svojoj turbulentnoj vezi sa srpskim nogometašem Vladimirom Volkovim, s kojim se nekoliko puta mirila i prekidala. Za srpske je medije otkrila da je bila trudna dok su bili u vezi.

"Poslije veze s Miškom (menadžerom Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom), koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina", rekla je pjevačica u jednom podcastu i otkrila da su se planirali vjenčati.

"Da, u jednom sam se trenutku željela udati za njega. Mi smo iz veze otišli u bezveze", rekla je Afrika, prenosi Mondo.rs, te dodaje da je zaista bila trudna u to vrijeme te da su medijska nagađanja bila točna.

"Istina je, ne znam jesu li ga ikada nazvali i što im je on rekao, ja sam medijima rekla da to nije točno. Tada mi je bilo vrlo teško pričati o tome, a i sada je", priznaje pjevačica.

Sandra Afrika dotakla se i lošeg odnosa sa svojim ocem, za kojeg je izjavila da je bio toliko strog da ju je znao ošišati na ćelavo kad bi dobila jedinicu u školi.

"Nisam ga vidjela godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni kad sam postala punoljetna. Kad je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, htjela sam mu pomoći, iako on za to nije htio ni čuti. Dala sam mu novac, ali sam tog trenutka shvatila da me slagao. On je bio u teškom stanju, ali mu u tom trenutku nije trebao novac za to", ispričala je o svome ocu, prenosi Mondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 19:32