GLUMICA I MANEKENKA

Samo pet mjeseci nakon poroda izgleda senzacionalno! Pojavila se u društvu 15 godina mlađeg dečka na vjenčanju milijardera

Svilena narančasta haljina odlično je pristajala glumici koja se u tom izdanju već jednom pojavila u javnosti

Sienna Miller

 Sameer Al-doumy/Afp

Glumica i manekenka Sienna Miller (42) privlačila je poglede s partnerom, 15 godina mlađim Olijem Greenom (27) na vjenčanju prijatelja, milijardera Davida Wintera, i Georgie Irwin u Veneciji, prenosi Daily Mail. Svilena narančasta Savannah Miller Bridal haljina odlično je pristajala glumici koja je uz svoju modnu kombinaciju dodala rozu Gucci torbicu te zlatne sandale.

Glumica je već sve komade iz svog modnog odabira prije nosila - torbicu na dodjeli Zlatnih globusa 2020., sandale u više prilika 2021., a haljinu 2018. na događaju u organizaciji UNICEF-a. No, Miller izgleda jednako senzacionalno kao i tada. U siječnju je zvijezda dobila svoje drugo dijete. Greenu je to prvo dijete, dok je Miller s bivšim partnerom Tomom Sturridgeom prije 11 godina dobila kćer Marlow.

Još je prošlog tjedna Miller privukla pozornost svojim izgledom na crvenom tepihu u Cannesu gdje je bila zbog svog filma "Horizon: An American Saga". No, osim izgleda, mnogi komentiraju i kako 42-godišnja zvijezda uspješno balansira svojim poslovnim i obiteljskim obavezama. Svoje najpoznatije uloge, kao što je bila Taya Ranae Kyle u "Snajperistu" ili Nikki u filmu "Alfie", ostvarila je prije 20 godina, ali bez obzira na obiteljske obaveze, pogotovo sada uz novorođenče, i dalje ostaje dosljedna svojoj karijeri.

image

Sienna Miller, Marlowe Sturridge i Oli Green

Lionel Guericolas/mpp/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia/Lionel Guericolas/mpp/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia

Stručnjaci joj predviđaju još holivudskih uloga i nastupa na Broadwayu. "Ona je uvijek bila netko tko se možda više povezivao sa svojim partnerima nego s poslom, ali vratila se ukrasti krunu i postati najveća britanska holivudska zvijezda", kazao je jedan od stručnjaka za Daily Mail, Nick Ede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 16:13