KATE MOSS

S dečkom već godinama ima toplo-hladni odnos, nedavno je viđena s unukom legendarnog glazbenika, a sad se pojavio i treći!

Prijatelji bliski manekenki odbacuju svaku sumnju o razlazu para te inzistiraju da njihova ‘boemska‘ veza i dalje traje...

Kate Moss ruku pod ruku s misterioznim muškarcem nakon Gucci revije

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Supermodel Kate Moss (50), osim stasom, pažnju javnosti privlači i svojim ukusom za muškarce! Tako je u ponedjeljak navečer viđena kako se vraća ruku pod ruku s jednim starijim, proćelavim muškarcem s revije Gucci Cruise 2025.

50-godišnja manekenka ovog se puta pojavila bez svog dečka, 37-godišnjeg grofa Nikolaija von Bismarcka, nakon što je on viđen nezainteresiranog izraza lica u prvom redu Gucci revije ranije te večeri, a ona mu je čak u jednom trenu okrenula leđa i nastavila razgovarati s ljudima do sebe, ignorirajući svog dragog.

image

Kate Moss i dečko Nikolai Von Bismark

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Njihovo ponašanje zabrinulo je neke obožavatelje, no prijatelji bliski manekenki odbacuju svaku sumnju o razlazu para te inzistiraju da njihova ‘boemska‘ veza i dalje traje. Pojavljivanje na Guccijevoj reviji uslijedilo je samo nekoliko sati nakon što su u javnost procurile snimke na kojima se Kate prošlog vikenda u Turskoj držala za ruke s unukom reggae zvijezde Boba Marleyja, 27-godišnjim Skipom Marleyjem, pa su odmah brojni fanovi posumnjali da nešto s njezinom osmogodišnjom vezom ne štima.

image

Skip Marley i Kate Moss

Profimedia/

"Oni non-stop prekidaju pa se mire, no sve to doživljavaju vrlo boemski", smiruje situaciju izvor za Daily Mail, koji je otkrio detalje o vezi slavne manekenke i aristokrata.

image

Kate Moss ruku pod ruku s misterioznim muškarcem nakon Gucci revije

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

A tome u prilog ide i posljednje pojavljivanje Kate Moss. Njih dvoje tijekom revije nisu se obraćali jedno drugome, ona mu je čak malo okrenula leđa i posvetila se drugima, a on je viđen kako reviju napušta u društvu zajedničke prijateljice, glumice Demi Moore.

"Ona je strastvena te i dalje voli flertati s drugima. Nebitno s kim je, bio to Nikolai ili pak netko drugi, ti će ljudi morati to prihvatiti ili će u protivnom izludjeti s njom", govori izvor o ponašanju slavne manekenke.

Podsjetimo, Kate Moss poznata je po tome da je imala 40 partnera do svoje 40. godine, no nakon što je u siječnju napunila 50 godina, Nikolai je bio jedini kojeg se moglo vidjeti u društvu poznate manekenke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 23:12