OVO SE RIJETKO VIĐA

Ruskinja svakodnevno izaziva čuđenje na ulici, a muškarci imaju i neobične molbe: Evo zašto se svi okreću za njom

Dobiva neke negativne komentare, ali ih jednostavno briše kako bi se riješila negativnosti

Genevieve Dove

 Instagram/Genevieve Dove/

Malo je onih koji nisu čuli priču o Matovilki. Davno izgubljena princeza, čija je duga kosa omogućila princu da se popne na visoku kulu. E pa, postoji jedna ‘Matovilka‘ i u stvarnom životu, a riječ je o Ruskinji Genevieve Dove koja je postala popularna na društvenim mrežama zbog svoje oko 145 centimetara duge kose.

Dok neke njezina kosa oduševljava, drugi joj ostavljaju negativne komentare, a neki muškarci imaju i poprilično neobične molbe. Jedan od njih tako joj je poručio da želi da kosa njegove žene bude kao njezina.

Genevieve ih sve ignorira, a kosu je odlučila pustiti jer je kao dijete bila inspirirana srednjovjekovnim princezama i heroinama. Genevieve kosu šiša svakih nekoliko mjeseci, a duljinu održava malim podrezivanjem kako bi je održala zdravom.

Trebalo joj je dugo vremena da se izvježba, ali sada je u stanju počešljati i isplesti svu kosu u manje od 10 minuta! Također prakticira i strogu rutinu njegovanja kose. Svaki je dan pere šamponom i regeneratorom, koristi dobar češalj i često je ‘hrani‘ hidratantnim sprejem.

Kako joj je kosa nekoliko centimetara kraća od nje, Genevieve se ne bori sa spoticanjem ili skupljanjem prljavštine u kosi. Unatoč tome, dobiva neke negativne komentare, ali ih jednostavno briše kako bi se riješila negativnosti.

"Kad idem u šetnju, ljudi mi često obraćaju pažnju i daju mi ​​gomilu komplimenata. Ne obraćam pažnju na ljude koji me pokušavaju uvrijediti. Često brišem negativne komentare da ih ne moram vidjeti. Ne razumiju svi činjenicu da žene same odlučuju kako će izgledati, hoće li imati kosu ili ne, koristiti jarku šminku ili ne", govori.

Kad joj kosa postane dovoljno duga da dodiruje cipele dok hoda, zna da je vrijeme za šišanje.

"Mislim da je razlog zašto moja kosa tako brzo raste taj što sam ruskog, njemačkog, afroameričkog i grčkog podrijetla. Ako me pitate što bih vam savjetovala, savjetujem zdrav način života. Ne pušim i ne pijem alkohol, možda i time pridonosim zdravlju svoje kose", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 09:36