TEŠKE USPOMENE

Roditelji joj dozvolili da s 13 bez dozvole sama vozi po autocesti: ‘Ako me zaustavi policija rekli su mi da lažem...‘

Američka glumica Demi Moore u emisiji se osvrnula na djetinjstvo prisjećajući se majčine ovisnosti, smrti očuha, a otkrila je i neke neobične detalje

Demi Moore 

 Etienne Laurent/Afp

Američka glumica Demi Moore (61) nedavno je gostovala u emisiji "The Drew Barrymore Show" i progovorila o svojem djetinjstvu za koje priznaje da je bilo pomalo ludo. Kako kaže njezinu su joj roditelji dozvolili da s 13 godina bez vozačke dozvole upravlja automobilom, a to je samo jedna od zanimljivih dogodovština njezine mladosti piše magazin People.

"Vozila sam po autocesti, a roditelji su mi rekli da mogu bez problema dobiti auto samo ako me zaustavi policija moram reći da sam ga uzela bez njihovog dopuštenja. Nekako su na to gledali kao na situaciju koja će odgovarati svima, ali za mene je to sad ludo“, prisjeća se glumica.

Ona i voditeljica same emisije Drew Barrymore (49), također glumica, zbližile su se preko činjenice da su one svojim roditeljima bile odgajatelji odnosno roditelji više nego su oni to bili njima. Moore je o svojem djetinjstvu progovorila i u rujnu 2019. godine u intervju za Harper‘s Bazaar prisjetivši se trenutaka kada se njezina majka Virginia predozirala.

"Sljedeće čega se sjećam kako joj svojim dječjim, malim prstima pokušavam iz usta izvaditi tablete koje je popila dok joj moj otac drži usta otvorena i govori mi što da radim“, priznala je Moore.

Njezin je biološki otac zapravo Charles Harmon stariji, ali je glumica u intervju za Vanity Fair rekla da ju je odgojio Dan Guynes, za kojeg se njezina majka udala kad je ona imala tri mjeseca. Prema Heavy.com, Guynes si je oduzeo život 1980. u dobi od 37 godina trovanjem ugljičnim monoksidom.

"Prihvaćam činjenicu da su moji roditelji radili ono što su mogli i da je moja majka davala sve od sebe s obzirom na razinu svijesti i budnosti koju je imala u to doba“, rekla je Moore svojoj kolegici glumici.

image

Demi Moore gostovala u emisiji

The Drew Barrymore Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia/The Drew Barrymore Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica "The Substancea“ sa svojim bivšim suprugom Bruceom Willisom ima kćeri Rumer Willis (36), Scout Willis (33) i Tallulah Willis (30), a opisala je kako se njezin odnos prema majci promijenio kada je dobila vlastitu djecu.

"Mislim da moja majka nije došla na ovaj svijet s namjerom da bude bilo što doli brižna, da me zapostavlja niti sa željom da ne bude roditelj i osoba na koju se mogu osloniti. Mislim da je na svijet došla s nevinom i čistom dušom koja je željela pronaći sreću, ljubav i odobravanje“, podijelila je glumica.

image

Scout LaRue Willis, Tallulah Willis, Demi Moore i Rumer Willis

Etienne Laurent/Afp

"Kada sve sagledam i pronađem suosjećanje za svoju majku znam da time stvaram put da i moja djeca to istu suosjećanje imaju prema meni“, nadodale je, a Barrymore se složila s njom.

"I zato ja govorim svojoj mami da je volim jer su me njezini teški, čudni i ludi izbori doveli do ovdje“, poručila je odobravajući.

U jednom razgovoru za People Scout Willis progovorila je o svojoj mami Moore rekavši kako joj je ona uzor što se tiče rada na sebi kako bi se osjećala dobro i iznutra jer vjeruje da postoje mnogi ljudi koji su lijepi izvana, ali trpe konstantnu bol jer se osjećaju nesigurno.

image

Scout LaRue Willis

Etienne Laurent/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:37