NEMOGUĆA MISIJA

Rijetko ga viđamo u javnosti: Tom Cruise viđen u društvu svog samozatajnog sina

Tom je otkrio detalje sa snimanja vratolomskih scena i na što misli kada ih snima

Tom Cruise

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hollywoodska zvijezda glumac Tom Cruise (61) viđen je za vikend u društvu svog sina Connora koji je inače rijetko viđen u javnosti. Glumac je s obitelji u New Yorku zbog turneje za njegov novi film „Nemoguća misija” sedmi dio.

Connor je najmlađe od dvoje Tomove djece koje ima s bivšom suprugom Nicole Kidman (56). Posvojili su oboje svoje djece Bellu Kidman Cruise (30) i Connora Cruisea (28) tijekom braka koji je trajao 10 godina, do 2001. godine, a Tom je kasnije oženio Katie Holmes (44) s kojom ima sedamnaestogodišnju kćer Suri, a s Holmes se razveo 2012.

Connor i Tom fotografirani su odvojeno dok su išli u AMC kino. Connor je nosio sivu majicu i svijetloplave hlače dok je izlazio u grad s Tomovom starijom sestrom Lee Ann Mapother (63). Lee je hodala pokraj Connora i izgledala sjajno u ružičastom topu i bijelim trapericama.

image

Tomova sestra Lee i njegov sin Connor

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Mission: Impossible – Dead Reckoning” dio prvi iznenadio je obožavatelje u kinima posebno kada su vidjeli Toma na premijerama. Glumac se smiješio dok je pozdravljao goste na predstavljanju filma, sedmog nastavka franšize. Tom je u društvu redatelja filma Christophera McQuarriea putovao od jednog do drugog kina kako bi promovirao film.

Cruise je snimio scenu u kojoj silazi s motora i slobodno pada nekoliko sekundi prije nego otvori padobran, a otkrio je kako je bilo snimati tu scenu. Naime, Tom nije mogao usporiti i morao je nastaviti, čak i ako drugi čimbenici u vratolomiji nisu bili točni, a priznaje i da je skrenuo s putanje zbog bočnog vjetra.

„Stvari se brzo mijenjaju, pa čim izvedem taj skok možete vidjeti, bio sam malo pomaknut jer sam imao bočni vjetar, moje rame je bilo malo višlje i padobran se otvorio te me vukao prema strani planine, pa sam morao brzo reagirati jer jednom kad otvoriš padobran, moraš biti spreman brzo ga usmjeriti”, rekao je Cruise o tom iskustvu, prenosi Daily Mail.

Cruise je rekao da tijekom skoka razmišlja o sigurnosti, glumačkim vještinama i kako to sve izgleda na ekranu. Objasnio je da su vrijeme, pozicija i brzina jako važni, ali kad dođe do jednog dijela scene, nema povratka – čak iako sve ostalo nije savršeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:13