NA METI SPRDNJE

Rihanna ponosno ušetala na modnu reviju, video je bizaran, fanovi nemilosrdni: ‘S čime si se to zaboga ogrnula?‘

Osim njene kombinacije su brojni primijetili i da je Rihanna na reviji ignorirala manekenku Naomi Campbell skojom je u velikoj svađi

Rihanna

 Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Pjevačica Rihanna prisustvovala je otvorenju Tjedna mode u New Yorku i na reviji brenda Alaia privukla pozornost svih prisutnih. Nakon što je ušetala na reviju, svi su se okrenuli za njom, a snimka njezinog ulaska se brzinom munje proširila društvenim mrežama.

Rihanna je na otvorenje Tjedna mode stigla ogrnuta u bijelu, svjetlucavu i mrežastu tkaninu ispod koje je nosila korzet. Svoj je neobičan outfit pridržavala rukom, a pomagali su joj i asistenti. U kreaciji je Rihanna naglasila svoje bujne grudi kao i duge noge. Iako je njezina modna kombinacija oduševila druge goste revije, na društvenim mrežama su pjevačicu sprdali.

"Ja kad izlazim iz tuša kako bi se javila na telefon", "Ovako ja izgledam kad kasnim u školu", "Izgleda kao da je tek izašla iz kupaonice ogrnuta ručnikom", pisali su.

Osim njene kombinacije su brojni primijetili i da je Rihanna na reviji ignorirala manekenku Naomi Campbell.

Već se godinama šuška da njih dvije nisu u dobrim odnosima, a sad su se glasine još pojačale. Društvene mreže preplavio je video na kojem je Rihanna pozdravila ljude oko sebe te zagrlila čovjeka koji je sjedio pokraj Naomi. Nakon što ga je zagrlila je nastavila hodati bez da je pozdravila Campbell.

Prve glasine da su se pjevačica i manekenka posvađale su se pojavile 2017. godine, nakon što je Naomi prestala pratiti Rihannu na Instagramu. Međutim, manekenka je tada rekla kako nije u svađi s Rihannom. "Sve je u redu. Naravno da je u redu", rekla je ona tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 15:18