NISU ODUŠEVLJENI

Rihanna otkrila nove detalje o albumu ‘R9‘ pa razljutila obožavatelje: ‘Muka mi je od njezinih laži‘

Rihanna je svoj posljednji album ‘Anti‘ objavila prije osam godina i od tada najavljuje ‘R9‘

Rihanna

 Leon Bennett/getty Images/profimedia/Leon Bennett/getty Images/profimedia

Pjevačica Rihanna otkrila je da počinje ispočetka raditi na svom devetom albumu, koji su obožavatelji nazvali "R9", prenosi New York Post. "Glazba je za mene novo otkriće. Ponovno otkrivam stvari. Toliko sam dugo radila na albumu da sam sve te stvari ostavljala sa strane. Sada sam spremna vratiti se u studio", kazala je pjevačica na predstavljanju svog novog poslovnog pothvata, Fenty Hair.

image

Rihanna

Leon Bennett/getty Images/profimedia/Leon Bennett/getty Images/profimedia

Iako počinje ispočetka raditi na albumu, rekla je da neće zanemariti pjesme koje do sada ima. Rihanna je svoj posljednji album "Anti" objavila 2016. i iako mnogi obožavatelji već dugo iščekuju novi album, ova je Rihannina izjava brojne razljutila.

"Tek počinje raditi na albumu??", "Muka mi je od njezinih laži", "Upravo sam shvatila da sam htjela R9 dok sam bila još u osnovnoj školi, sad sam na fakultetu. Rihanna, gdje je album?", "Curo samo priznaj da ne postoji R9 i da si završila s glazbom jer moje srce to više ne može podnijeti", neke su od reakcija obožavatelja na X-u.

Rihanna je ranije najavila da će album izaći 2023. godine, no to se nije dogodilo. Umjesto na "R9", pjevačica je bila usredotočena na svoj biznis Fenty, koji joj donosi milijarde dolara, te svoje dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 11:44