ŠTO JE TO ODJENULA?

Reper Kanye West i njegova kontroverzna supruga opet šokirali: ‘Dvije vreće za smeće‘

Kontroverzna 29-godišnja Censori i 47-godišnji West proveli su tjedan dana u modnom žarištu Pratu u Italiji

Bianca Censori pri dolasku u Firencu

 Screenshot/instagram/

Kanye West i Bianca Censori vratili su se u Italiju, gdje su prošlog ljeta izazvali niz skandala zbog njezina načina odijevanja te navodnog oralnog seksa u venecijanskoj gondoli. Doduše, ove je godine kontroverzni par stigao u Firencu, no šokova nije nedostajalo.

image

Kanye West i Bianca Censori

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, 29-godišnja Censori i 47-godišnji West proveli su tjedan dana u modnom žarištu Pratu u Italiji.

Čini se da je par veći dio svog putovanja u Italiju proveo fokusiran na posao, jer je Censori viđena 1. lipnja kako ulazi na jedan sastanak sa svojim suprugom, držeći u ruci bilježnicu raznih dizajna.

image

Bianca Censori

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Mediji su zabilježili snimku njihova dolaska u jednu talijansku zračnu luku, a tu snimku, očekivano, komentiraju većinom Talijani i ističu neobičan stil poznate supruge Kanyea Westa. Prema snimci, nosila je vrlo dugu, slojevitu, ali i lepršavu široku haljinu bež boje, ispod koje najvjerojatnije nije nosila donje rublje.

Komentatori su njenu ekstravagantnu haljinu usporedili s "plastičnom vrećicom" i "zavjesom za tuširanje", dok su neki istaknuli da liči i na nešto iz "operacijske sale".

- Dvije vreće za smeće - stoji u jednom komentaru ispod videa.

image

No Instagram - Kanye West, masqué, et sa femme Bianca Censori quittent l‘after-party du défilé Marni au restaurant "Nuova Arena" lors de la Fashion Week à Milan, le 23 février 2024. No Instagram - Kanye West, masked, and his wife Bianca Censori leave the Marni fashion show after-party at the "Nuova Arena" restaurant during Milan Fashion Week, February 23, 2024.,Image: 850116590, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia

Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia

Inače, uske modne kombinacije, polugole šetnje gradom i kombinezoni boje kože, nisu joj nepoznanica, no kako tvrde njeni prijatelji - ona uopće ne izgleda tako kada nije pod povećalom javnosti i kad nije u blizini njezin kontroverzni suprug. Također, pojavile su se glasine da su Censorini roditelji Alexandra i Leo zabrinuti za svoju kćer. Prema navodima spomenute prijateljice 29-godišnje Censori, odnos obitelji s Biancom nije prekinut i "bilo je jasno da još uvijek imaju dosta kontakta s njom".

Kao što je Page Six već izvijestio, Censori svoju odjeću smatra "izvedbenom umjetnošću".

- Bianca ima ljude koji joj pomažu u vezi izgleda. To je njezina prezentacija i dosta promišlja oko toga - dodao je izvor i istaknuo kako većina ljudi ne razumije način kako se ona želi predstaviti svijetu.

Naime, njena prijateljica tvrdi kako je ona fenomenalna ličnost, koja može zabaviti javnost. Ističe kako je istinska "performerica", baš kao i njezin suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 10:05