DANNIELLA U PROBLEMU

Reality zvijezda unakazila lice: Pokušala ga spasiti operacijom, ali najnovije fotke s bazena šokiraju fanove

Dok je bila mlađa bila je velika obožavateljica plastičnih operacija, a one su joj uzrokovale truljenje i slabljenje kostiju lica

Danniella Westbrook uništila lice operacijama

 Profimedia/

Britanska reality zvijezda Danniella Westbrook (49) privlačila je pažnju svojim licem nakon operacije nosa. Sada je viđena u zavojima uz hotelski bazen u Portugalu, a pritom se skinula u toples. Mnogi su komentirali da su njezine kirurški izmijenjene grudi loše napravljene.

image

Danniella Westbrook uništila lice operacijama

Profimedia/

Danniella je otišla na operaciju nosa i kompletan facelifting kako bi si ‘spasila‘ lice, a također je bila i na zatezanju trbuha. Dok je bila mlađa bila je velika obožavateljica plastičnih operacija, a one su joj uzrokovale truljenje i slabljenje kostiju lica te je često izgledala natečeno. Stvar je pokušala spasiti rekonstrukcijom, ali ne baš uspješno.

image

Danniella Westbrook uništila lice operacijama

Profimedia/

Ranije je javnost šokirala svojom knjigom u kojoj je priznala da je šmrkala kokain dok je rađala sina, kao i da su je u devedesetima silovali punih 48 sati jer je dugovala novac.

"Dugovala sam im 5000 funti. Upali su mi u kuću i zahtijevali novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u mali stan blizu mog doma i silovali me punih 48 sati. Izmjenjivali su se jedan za drugim na meni, a također su me i drogirali kako im ne bih pobjegla", napisala je Westbrook i šokirala svijet svojim priznanjem.

image

Danniella Westbrook

Drp/Pacific Coast News/Profimedia/Drp/pacific Coast News/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:56