NOVO PRIZNANJE

Reality zvijezda se pohvalila: ‘Stidne usne su mi sada mrak! Kad sam bila deblja, i moja maca je bila deblja‘

Kardashian, koja je posljednjih godina izgubila podosta kilograma, rekla je to u četvrtak u epizodi Huluove serije ‘The Kardashians‘

Khloe Kardashian

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ukoliko niste znali tko je Camille Kardashian, riječ je o "camel toeu" reality zvijezde Khloe Kardashian, a upravo je ovih dana javila da je "nestao".

Ako niste znali što je "camel toe", radi se o žargonskom izrazu za velike stidne usne koje su vidljive kroz usku odjeću, a direktni prijevod glasio bi "devin papak", aludirajući na oblik. Khloe je sada objasnila da je njezin "camel toe" nestao nakon što je izgubila ponešto kilograma, a 39-godišnjakinja je to otkrila tijekom razgovora sa svojom sestrom, Kylie Jenner.

image

Khloe Kardashian

Wagner Az/Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wagner Az/Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Zar ne bi svi htjeli manju macu? - upitala je Kylie.

- Ja imam veću macu. Kad sam ja deblja, i ona postaje deblja. Kad sam bila debela, imao sam Camille. Sad kad sam smršavjela, Camille je nestala - podijelila je ove mudrosti Khloe sa svojom mlađom sestrom.

Prethodno je objasnila da je svom "camel toeu" dala ime kako bi se osjećala "moćnije", piše Page Six.

image

Khloe Kardashian

Tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tpg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kardashian, koja je posljednjih godina izgubila podosta kilograma, rekla je to u četvrtak u epizodi Huluova reality showa "The Kardashians", nakon što je prvo s polusestrom porazgovarala o mikropenisu. Ova majka dvoje djece otkrila je da je Camille "bila jako popularna", zbog čega su ona i njezina sestra razvile "šifru" koju je jedna od njih izgovorila kada se trebala pokriti pred paparazzima.

Camille je prvi put predstavljena svijetu u siječnju 2015., kada je Khloé na Instagramu pozirala u potpuno bijeloj odjevnoj kombinaciji.

Inače, Khloé je u razgovoru za People u siječnju 2017. govorila o tome kako joj je gubitak kilograma također povećao samopouzdanje.

- Oduvijek sam bila vrlo samouvjerena. Definitivno sam imala dobro samopouzdanje za početak, hvala Bogu. Ali sada se definitivno osjećam sigurnije - izjavila je za People tada.

- Osjećam se seksepilnije u svom tijelu. Nije mi neugodno ako moje djevojke partijaju uz bazen. Nekad sam lagala da sam ostavila badić kod kuće - priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 20:33