BRAČNI SLOM

Ratovali su za milijune i luksuznu vilu, a sumnjao je da mu žena muti sa susjedom. Bio je u pravu

Bivša Costnerova supruga Christine Baumgartner u vezi je s financijašem Joshom Connorom koji joj daje puno pažnje

Christine Baumgartner i Josh Connor 

 North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia/North-sunset/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kevin Costner (68) i Christine Baumgartner (50) su se rastali, a ona je navodno „veoma sretna” s novim dečkom Joshom Connorom koji je ranije bio prijatelj njezinog bivšeg supruga i njihov susjed.

Connor joj „daje puno pažnje”, rekao je izvor za People, pa dodao da je Josh „super” za nju. Par je viđen kako zajedno uživaju na večeri.

image

Christine Baumgartner i Josh Connor

@celebcandidly/splashnews.com/splash/profimedia/@celebcandidly/splashnews.com/splash/profimedia

„Ona je sretna što provodi puno vremena s Joshom. On je više nego idealan partner za nju”, rekao je dalje izvor o paru koji izlazi zajedno od siječnja. No, Costner je na sudu tvrdio da je novopečeni par zajedno i prije nego što je došlo do razlaza između njega i Baumgartnerove. Costner i Baumgartner su svoj razvod finalizirali u veljači nakon što su postigli dogovor u rujnu.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Ph2-hut./The Photo One/Profimedia/Ph2-hut./the Photo One/profimedia

Connor je inače rastavljen otac troje djece s kojim se, prema izjavama izvora, Christine odlično slaže.

„Josh joj zna dati ono što Kevin nije, čak iako je on veoma moćan čovjek sa zahtjevnom karijerom”, rekao je izvor ranije o financijeru. „On također zna koliko su joj djeca važna, kao što su i njemu. Pokušavaju stopiti dvije obitelji što nije lako, ali vrijedi.”

Connor je financijer, generalni direktor i upravitelj strategije ulaganja u infrastrukturu tvrtke Oaktree Capital koja je specijalizirana za prijevoz. Ranije je osnovao Connor Capital SB, investicijsku tvrtku koja se fokusira na kapitalna ulaganja u prijevozničke tvrtke.

Baumgartner s Costnerom ima troje djece Cayden (17), Hayes (15) i Grace (13). Par se razveo nakon 18 godina braka jer je supruga u svibnju prošle godine podnijela zahtjev. U razvodu se navodno, prema pisanjima stranih medija, sudac vodio predbračnim ugovorom koji su potpisali. Skrbništvo nad djecom im je zajedničko, a Costner bivšoj supruzi uplaćuje 63 209 dolara alimentacije mjesečno.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Admedia/Sipa Press/Profimedia/Admedia/sipa Press/profimedia

No, iako je Baumgartner sretna s novim partnerom Connorom, i Costner je pronašao novu ljubav. U prosincu je viđen s pjevačicom Jewel s kojom se zbližio tijekom humanitarnog događaja na Karibima. Izvori tvrde da nisu u ozbiljnoj vezi, ali da uživaju u druženju.

„On je sjajna osoba, ali nekad pažnja javnosti koju dobiva može biti intenzivna“, rekla je pjevačica o Costneru za Elle prošlog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 13:02