NEKOM SMRKNE, DRUGOM SVANE

Rat wagsica se nastavlja: Jedna muku muči da otplati dugove, a druga za to vrijeme uživa u luksuzu

Slučaj je pokrenut prije nekoliko godina kada je Rebekah Vardy prozvana da otkriva novinarima privatne detalje o Coleen Rooney

Rebekah Vardy i Coleen Rooney

 Daniel Leal/Afp

Slučaj ‘Wagatha Christie‘ kao da nije dovoljno jak financijski udarac za suprugu nogometaša Rebekhu Vardy. Dok supruga Waynea Rooneyja, Coleen Rooney, pokušava izbjeći plaćanje 20 posto pravnih troškova Vardy, ona uživa na Tajlandu.

Zbog skandala iz 2019. koji je završio na sudu, sudac je presudio da Vardy plati 90 posto od 800.000 funti troškova Rooney, no nakon što je supruga Jamieja Vardyja izgubila tužbu za klevetu, suđenje je eskaliralo i supruga nogometaša Waynea Rooneyja dužna je platiti 20 posto od 325.000 funti, prenosi Daily Mail.

image

Rebekah Vardy

I-images/Eyevine/Profimedia/I-images/eyevine/profimedia

Izvori bliski Vardy, kako prenose britanski mediji, otkrili su da se ona nada pobjedi u ovom dijelu suđenja, koja bi joj donijela smanjenje troškova koje treba otplatiti. Kao što znamo, sud je presudio u Rooneyinu korist i optužio Vardy da je namjerno izbrisala poruke koje su bile ključne za slučaj, koji je pokrenut zato što je Rooney optužila Vardy da je otkrivala neke njezine privatne detalje novinarima.

image

Coleen Rooney i Wayne Rooney

George Cracknell Wright/lnp/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Rat wagsica toliko je popraćen da je čak po njemu nastao film u produkciji Disney+. I dok se suđenje nastavlja, Vardy uživa na otoku Koh Samui sa suprugom i njihovo petero djece, gdje smještaj u odmaralištu po noći iznosi, kako prenosi Daily mail, 7000 funti.

Obitelj je smještena u hotelu s pet zvjezdica "Four Seasons", koji je poznat po tome što se ondje snimala serija "White Lotus". Privatna rezidencija sadrži vinski podrum, batlera i privatne kuhare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 08:44