NASTAVLJA SE SUKOB

Ralf Schumacher opet u problemu s bivšom, optužila ga da je lagao: ‘Blokiran je samo na WhatsAppu, mogao je poslati SMS‘

Bivši vozač Formule 1 prije nekoliko je mjeseci objavio da je u vezi s muškarcem, nakon čega se sukobio s bivšom suprugom

Ralf Schumacher i Cora 

 Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sukob bivšeg vozača Formule 1, Ralfa Schumachera, i njegove bivše supruge Core se nastavlja. Cora je sada svog bivšeg optužila da je lagao u televizijskom intervjuu gdje je tvrdio da je ona blokirala njegov broj i profile na društvenim mrežama.

Bivši vozač Williamsa u Formuli 1 prije nekoliko je mjeseci otkrio da je u vezi s muškarcem, točnije s francuskim poduzetnikom Etienneom Bousquetom-Cassagneom. Nakon toga je dobio brojne poruke podrške, ali je tada i krenuo njegov javni sukob s Corom, koja je ranije rekla da joj je bivši suprug, s kojim ima sina Davida, zabio nož u leđa.

image

Ralf Schumacher i Étienne Bousquet-Cassange

Jakub Poláček/Cnc/Profimedia

Cora je sada svojem odvjetničkom timu rekla da pošalju pismo Ralfovom timu te da navedu da su njegove tvrdnje lažne, prenosi BILD. Kako prenosi njemački medij, u dokumentu koji je Corin tim poslao Ralfovom piše: "Vi tvrdite da ste htjeli razjasniti stvari s našim klijentom te da ste to i pokušali. Pokušaj koji nije uspio jer vas je naša klijentica ‘blokirala‘ na društvenim mrežama i blokirala vaš broj mobitela. Ovo je netočno u nekoliko pogleda", napisali su oni. Dodali su kako je Cora svog bivšeg blokirala samo na WhatsAppu te da je on uvijek mogao doći do nje putem poziva ili SMS-a.

image

Ralf Schumacher i Cora

Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

U pismu su naveli i kako Schumacher zna broj mobitela i email adresu svoje bivše, a isto to zna i njegov partner Etienne koji ju je, kako navode, nazvao nakon što su on i Ralf javno objavili da su zajedno.

Cora je navodno spremna putem poziva riješiti probleme s Ralfom, s kojim je u braku bila 14 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 16:31