HTJELA JE NASTUPITI UNATOČ SVEMU

RAK DOJKE POBIJEDILA JE DVA PUTA Pjevačica poznata kao veliki borac u plesnom showu suočila se s neočekivanom nezgodom

 Screenshot BBC

Anastacia, glazbenica koja je godinama slovila za jednu od pjevačica s najmoćnijim glasom na svijetu, sa scene se povukla 2003. kada joj je prvi put dijagnosticiran rak dojke. Tad je odstranila dio lijeve dojke i išla na kemoterapiju. U veljači 2013. otkazala je turneju jer joj se rak vratio, no iste godine u srpnju već je obavijestila javnost da se izliječila.

Tijekom te faze liječenja podvrgnula se i dvostrukoj mastektomiji. Poznata je kao veliki borac, a iako više nije sveprisutna u medijima, publika je trenutno može gledati u showu 'Strictly Come Dancing' na BBC-ju. No, pjevačica je na snimanju showa doživjela nezgodu, piše Daily Mail.

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on

Naime, ožiljci od mastektomije su joj pukli tijekom nastupa pa se morala povući iz daljnjeg natjecanja i nije imala snage odraditi završni ples u kojem se odlučivalo koji će par ispasti iz natjecanja.

O tome je na kraju odlučila publika i presudila da će se Anastacia ipak natjecati i dalje.

- U subotu sam nastupila iako mi je doktor savjetovao da se odmorim nakon što mi se pokidao ožiljak na mjestu gdje sam imala dvostruku mastektomiju. Bila sam očajna - izjavila je pjevačica.

Prije nego što je odlučila sudjelovati u ovom showu, izjavila je da je to učinila kako bi nakon operacija i bolesti naučila opet koristiti svoje tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:15