SPORNI ZNAK

Putinova ljubavnica pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, jednim detaljem otkrila što misli o ratu

Strani mediji navode da je zlatna olimpijka, unatoč tome što nije konkretno spomenula Putina ili invaziju, bedžem na sakou sve rekla

Alina Kabaeva

 Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, Alina Kabaeva (39), iskazala je, čini se, svoju podršku ubojitoj invaziji na Ukrajinu. Gimnastičarka, koju nazivaju ‘najfleksibilnijom Ruskinjom‘, nazočila je otvaranju novog kompleksa u Sočiju, na kojem se također održavao međunarodni gimnastički turnir Divine Grace i simbolima koje je imala na sebi neizravno pokazala svoj stav.

image

Alina Kabaeva viđena sa spornim bedžom

East2west News/Willwest News/Profimedia

Strani mediji navode da je zlatna olimpijska gimnastička zvijezda Alina Kabaeva, unatoč tome što nije konkretno spomenula Putina ili invaziju, svojim bedžem na sakou sve pokazala. Nosila je znak Z koji je postao simbolom ruske invazije na Ukrajinu.

Kabaeva je viđena sa šefom Gazproma, Aleksejem Millerom, koji je također nosio bedž s istim simbolom, a u svom mu je govoru i zahvalila na ulaganju novca. Kompleks je posjetio i sam Putin prošlog tjedna, a strani mediji navode da je nametnuo neslužbeni porez velikim oligarsima kako bi izgradili kompleks i njegovu elitnu akademiju kojom upravlja izravno iz Kremlja.

Tajna veza traje od 2008.

Kabaevu se povezuje s Putinom još od 2008., dok je on još bio u braku s Ljudmilom Putin. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a ruski medij Paparazzi.ru sugerira da se podvrgnula novoj plastičnoj operaciji prije otvaranja gimnastičkog centra u Siriusu.

- Svi su primijetili da se njezin izgled promijenio - stoji u članku portala. Čitatelji su pisali svakakve komentare, a svi su se doticali toga da pretjeruje s operacijama i da sve više izgleda kao lutka.

image

Alina Kabaeva

Not Supplied/Willwest News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:22