PODRŽALA KOLEGICU

Prvo verbalni sukob, a onda i sporni Isus u Cannesu: ‘U oba incidenta probleme je radila ista zaštitarka!‘

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haljini s četiri metra dugim bijelim šlepom na kojem se nalazio lik Isusa Krista

Kelly Rowland

 Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Nakon incidenta s osiguranjem na Cannes Film Festivalu, glumica Massiel Taveras oglasila se na svojim društvenim mrežama, prenosi New York Post. Kao što znamo, glumica se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haljini s četiri metra dugim bijelim šlepom na kojem je nalazio lik Isusa Krista, a onda se sukobila sa ženom iz osiguranja.

image

Massiel Taveras

Christophe Simon/Afp
image

Massiel Taveras

Christophe Simon/afp/profimedia

Penjući se uz kultne stepenice, Taveras je pokušavala raširiti šlep i pokazati ga javnosti, no žena iz osiguranja i njezine kolege nastavili su je požurivati zbog čega je situacija eskalirala, a snimka obišla društvene mreže. Sličan se incident dogodio i nekoliko dana prije ovog kada je ista žena iz osiguranja imala sukob s pjevačicom Kelly Rowland jer je navodno gazila po šlepu njezine haljine te joj, u pokušaju da ju uvede unutra, stavila ruku na leđa.

image

Kelly Rowland

Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Taveras se nije osvrnula na svoju situaciju, već je objavila članke koji se odnose na Rowland. "Pokažimo malo ljubavi i poštovanja prema izvanrednoj Kelly Rowland, čistoj duši, talentiranoj, otmjenoj, obrazovanoj obojenoj ženi koja nas sve predstavlja... Impresionirana sam koliko si smirena i nježna jer u mom slučaju bila sam umorna od zlostavljanja", napisala je.

"Crna žena je važna - nećemo šutjeti o takvim situacijama, potrebno nam je poštovanje, to je dovoljno. Grlim te kraljice, Kelly Rowland, hvala što si nam dala toliko toga, neka Bog blagoslovi tvoje srce", dodala je glumica.

"Ta žena zna što se dogodilo. Ja znam što se dogodilo. Bilo je drugih žena koje su bile na tom tepihu koje nisu baš izgledale kao ja i nisu ih grdili, gurali, niti im govorili da siđu...", kazala je Rowland sugerirajući, kako New York Post prenosi, da je rasa igrala ulogu u toj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 16:40