OVO NISU OČEKIVALI

Provela noć kod supruga u zatvoru: Snimala i objavljivala svaki trenutak, svi su šokirani onime što su vidjeli

Na svom TikTok profilu svima je pokazala kako joj izgledaju pripreme za odlazak na ‘prespavanac‘ u zatvor, a korake je detaljno opisala

Avelina Marie sa suprugom koji je u zatvoru

 Screenshot TikTok

TikTokerica Avelina Marie ima neobičnu životnu priču, koju je odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima na TikToku. Ona, naime, ima supruga koji je trenutno u zatvoru. I dok bi neke žene možda odustale ili zatražile razvod, Avelina Marie odlučila je biti vjerna svom suprugu i čekati ga dok se ne vrati kući. Zato ne propušta nijednu posjetu na koju ima pravo, a u zatvoru u kojem joj se suprug nalazi postoji mogućnost da supruge prespavaju kod muža u zatvoru.

Stoga je na svom TikTok profilu odlučila svima pokazati kako izgledaju njezine pripreme za odlazak na ‘prespavanac‘ u zatvor, a korake je detaljno opisala na društvenim mrežama. Svojim je pratiteljima, kojih ima 77,5 tisuća, pokazala što sve pakira u torbe za boravak u zatvoru. Pored donjeg rublja, tu je i roza seksi spavaćica, koju se posebno veseli upotrijebiti, zatim su tu omiljene grickalice, pića i slatkiši njezina supruga, ali i smrznuto meso. Zanimljivo je da ništa nije skuhala unaprijed, već sve nosi sirovo, za buduću pripremu.

Osim hrane i pića, Avelina Marie spakirala je i jedan nedovršeni Lego set, kao i tri filma koja planiraju pogledati.

U posebnoj torbi nalaze se ručnici, kupke, ubrusi... Zatim ima posebnu torbicu za kozmetiku, a na kraju se prtljaga svela na četiri spakirane torbe koje je ubacila u svoj automobil.

Snimila se na putu do zatvora, a snimku iz samog zatvora ipak nije mogla objaviti. No, nema sumnje da su supružnici uživali u provedenom zajedničkom vremenu.

"Provodiš li ti tamo samo jednu noć ili se useljavaš?", glasio je jedan od komentara na njezin TikTok video.

"Dakle, zatvor je sada motel?", glasio je drugi komentar.

"Ja sam začeta tijekom jednog takvog bračnog posjeta", glasio je jedan od komentara njezinih pratitelja, a druga komentatorica također je podijelila slično iskustvo: "Ostala sam trudna tijekom mog zadnjeg bračnog posjeta, haha, četiri mjeseca prije nego što je on pušten na slobodu. Ona sada ima 7 mjeseci tako da je tata bio tu za sve... On je isto morao odležati četiri godine, a ja sam baš na kraju ostala trudna."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 01:30