NEGATIVNE REAKCIJE

Proglasila bankrot pa se skinula u donje rublje i pokazala obline; Fanovi je napali: ‘I nagrada za najbolji fotošop ide...‘

Katie Price objavila je fotografije u ružičastom donjem rublju, a pratitelji su se čudili zašto su joj natkoljenice takve

Katie Price

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivša manekenka Katie Price, koja je nedavno po drugi put bankrotirala, odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti seksi fotografije na kojima pozira u donjem rublju, ali mnogi su primijetili neke nelogičnosti na fotografijama. Katie (46) pokazala je svoje istetovirano tijelo u svijetloružičastom donjem rublju u krevetu u svom novom domu, jer je iz svoje poznate „Mucky Mansion” vile izbačena u utorak zbog bankrota.

Na fotografijama su se isticale njezine grudi koje je nedavno dorađivala na plastičnoj operaciji. Neki su bili oduševljeni ovim fotografijama, a neki su smatrali da je napravila grešku u programu za uređivanje fotografija. Misle da je uredila oblik svojih natkoljenica kako bi izgledale mršavije.

„Tvoja koljena izgledaju šire nego tvoje natkoljenice, kako je to moguće?”, napisao je jedan.

„Fotošop na najjače”, dodao je drugi.

„I nagrada za najbolji fotošop ide...”, glasio je jedan od komentara s emojijima koji plaču od smijeha.

Podsjećamo, Katie Price nedavno je bankrotirala po drugi put. Dobila je nalog za iseljenje iz svoje vile u ožujku jer je poreznoj dugovala 762 tisuće funti.

„Svoj bankrot shvaćam jako ozbiljno, kao i sve drugo. Vrlo je ozbiljna situacija u kojoj se nalazim”, rekla je o toj situaciji za strane medije, iako se nije pojavljivala na sudu. Prvi put je bankrotirala 2019. godine zbog neplaćenog duga od 3,2 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 02:19