ANYA TAYLOR-JOY

Proglašena je jednom od najljepših žena svijeta, a u djetinjstvu su joj se rugali zbog izgleda

Glumica je rekla da je zahvalna svojim roditeljima što su je naučili ‘kako preživjeti‘

Anya Taylor-Joy

 Michael Tran/Afp

Anya Taylor-Joy, zvijezda serije "Damin gambit", otkrila je da su je u školi maltretirali zbog izgleda.

Glumica poznata i po kino hitu "Northman" progovorila je o svom djetinjstvu u intervjuu za ‘The Drew Barrymore Show‘ te zahvalila svojim roditeljima što su je naučili "kako preživjeti", piše New Musical Express.

- Imala sam puno, puno sreće što su mi roditelji takvi kakvi jesu jer kad bi me maltretirali zbog mog izgleda, moja mama je uvijek govorila da moraš gledati u nečiju unutrašnjost - rekla je Taylor-Joy kolegici Drew Barrymore.

- Ne gledate koji im je posao, nego samo sviđa li vam se srce te osobe. Stvarno moram jako pohvaliti svoju mamu zbog toga jer je bila zaista od pomoći - dodala je 26-godišnja glumica.

image
Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Inače, Anya Taylor-Joy živjela je u Argentini prvih šest godina svoga života, prije nego što se s obitelji preselila u Englesku te kasnije, u dobi od 14 godina, u New York. Priznala je da se nije osjećala kao da se baš svugdje mogla uklopiti.

- Bila sam previše Engleskinja da bih bila Argentinka, a opet previše Argentinka da bih bila Engleskinja te previše Amerikanka da bih bila bilo što drugo - objasnila je glumica. Ispričala je da je vršnjaci jednostavno nisu razumjeli ni u kojem smislu i da se ponekad znala "zaključavati u ormariće".

image
Photo Image Press/Shutterstock Editorial/Profimedia/Photo Image Press/Shutterstock Editorial/Profimedia

Uz priče iz djetinjstva, otkrila je da će igrati glavnu ulogu u spin-offu akcijskog filma "Mad Max: Fury Road" koji će se zvati "Furiosa". Govoreći o pripremama za ulogu, rekla je da joj je potrebna "emocionalna, fizička i mentalna snaga".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:08