MICHELLE KEEGAN

Producent Netflixovog hita o najtraženijoj glumici u Hollywoodu: ‘Velika je vjerojatnost da je više nećemo moći dobiti‘

Otkako je glumila u Netflixovoj najgledanijoj seriji koja je srušila sve rekorde, ‘Fool Me Once‘, neprestano dobiva ponude

Michelle Keegan

 John Rainford/backgrid/backgrid Uk/profimedia/John Rainford/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumici Michelle Keegan pljušte poslovne ponude otkako je imala angažman u Netflixovom hitu "Fool Me Once", a sada producent s kojim je radila, Danny Brocklehurst, tvrdi da je zbog toga velika vjerojatnost da je više neće moći dobiti za televizijske angažmane. S njim se slaže i pisac Harlan Coben, ako je vjerovati izvorima The Mirrora.

"Michelle je jako talentirana. Sjajna je osoba za raditi. Hollywoodski rukovoditelji me stalno pitaju kako da stupe s njom u kontakt. Ljudi mogu osjetiti njezinu autentičnost i ljubaznost", prenosi izvori da je kazao Coben.

image

Michelle Keegan

Stills Press/alamy/alamy/profimedia/Stills Press/alamy/alamy/profimedia
image

FOOL ME ONCE: Joanna Lumley i Michelle Keegan

Netflix/everett/profimedia/Netflix/everett/profimedia

Da Keegan ima "ono nešto" smatra i njezin suprug Mark Wright s kojim je u braku od 2015. godine.

"Ona je tako prizemna djevojka, nikad ne zaboravlja svoje korijene. Dok je sjedila i čitala vijesti da je u utrci za sljedeću Bond djevojku rekla je: ‘Nema šanse, nemam ja to.‘ Ali kada razmislite o tome... zašto ne? Stavili su je u kombinaciju s Jodie Comer, ona bi također mogla biti, a u prošlosti smo imali Rosamund Pike, Monicu Bellucci, Halle Berry - zamisli samo da je Michelle sljedeća Bond djevojka", rekao je.

image

Mark Wright i Michelle Keegan

Pa Images/alamy/alamy/profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia
image

Joanna Lumley, Harlan Coben, Michelle Keegan i Richard Armitage

Ian West/pa Images/profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Inače, "Fool Me Once" je Netflixova najgledanija serija koja je srušila sve rekorde. Režiju potpisuju David Moore i Nimer Rasheed, a osim Keegan igraju i Adeel Akhtar, Joanna Lumley, Richard Armitage, Emmett J Scanlan, Dino Fetscher i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 13:17