NEUGODNO...

Procurile poruke bivših ‘Spajsica‘: ‘Ljutite su i posramljene. Otkrilo se da su tračale Victoriju Beckham‘

Mel B, Geri Halliwell i Emma Bunton dopisivale su se prije nekoliko godina o tome kako je Victorija zakasnila na premijeru mjuzikla

Spice Girls

 Derry/Mirrorpix/Profimedia/

Nekoliko bivših članica grupe Spice Girls – Mel B, Geri Halliwell i Emma Bunton - ostale su ljutite i posramljene nakon što je dio njihove konverzacije izašao u tužbi, o kojoj piše The Sun. Mel B je jednom prilikom napisala Geri i Emmi da „milosrđe ne plaća račune”, kad su razgovarale o ponovnom okupljanju i nastupu grupe.

Geri je na to rekla Mel da se nada da „nitko nikada neće hakirati njezine poruke.”

„Zašto? Moje poruke su u redu", rekla je Mel. „Kao što sam rekla, milorsrđe ne plaća račune svima.”

Njih tri sada su bliske s bivšom članicom benda Victorijom Beckham, no The Sun izvještava da postoje e-mail poruke koje su procurile, a u kojima tračaju Victoriju. Naime, govore o tome kako se ponašala na premijeri mjuzikla „Viva Forever! West End” koji je izašao 2012. godine.

Victoria je stigla kasnije jer je zaglavila u prometu i odabrala je sjediti odvojeno od grupe tijekom premijere. Izvor je rekao The Sunu kako se to baš nije svidjelo Mel B.

image

Victoria Beckham

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekoliko mjeseci prije tog događaja djevojke su se ujedinile kako bi nastupale na programu zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Osim toga, The Sun je saznao da su Mel B, Geri i Emma tajno zvale odvjetnike kako ih Victorija ne bi spriječila u potencijalnoj turneji na koju bi išle bez nje.

„Ovo je vrlo neugodno iskustvo za djevojke jer se ne poklapa s njihovim ključnim vrijednostima”, rekao je izvor za The Sun o procurenim porukama. „Očito je to bilo prije nekoliko godina i od tada su se svi pomirili.”

image

Victoria Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Pogledajte kako su samo bile sretne zajedno slaveći Victorijin 50. rođendan još u travnju i pjevale su pritom svoje najveće hitove. Zakopale su ratnu sjekiru”, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:25